1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Sekretariatet

11906 · » Till forumet


Sv: Sekretariatet
Jens: Är det enbart gratis arbetande människor i sekretariatet som har ansvar? Dessutom döms ett helt sekretariat ut för att en enda människa felat. Folk uppe på läktaren skrek och skällde på speakern vad nu han hade gjort för fel? Nä, ha lite perspektiv. Alla kan göra fel, trots att det är elitserien. Har man inte den ödmjukheten så kan man gå in och titta på bra många exempel där det inte fungerar perfekt.
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Jens : Jag håller nog med dej angående "klockmannen" endast strömavbrott eller dödsfall är godkänt stillastående på klockan.
Kommentera

Sv: Sekretariatet
MrMister: De människor som sitter i ett seketariat har ändå ett ansvar, även om de inte får betalt för det de gör. De har ju från början tagit på sig att göra något, alltså bör de sköta sin uppgift.
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Man kan see på detta från två olika håll:
1. De som sitter i sekretariatet är människor som inte arbetar med detta på heltid. De tränar aldrig på de situationer som kan uppstå eftersom detta inte går. Allt händer "live" varje gång. Det är människor som avstår sin lediga tid otaliga kvällar under hela säsongen pga. ett genuint intresse. De får inte en enda krona i ersättning. De får ett kort som de kan gå in på ståplats gratis de matcher de inte jobbar(de flesta jobbar dock varje match nästan). Dessa herrar gör kanske ett misstag var tjugonde match.

2. De spelare som spelar i TIK är i mångt och mycket proffs, de tränar eller spelar match varje dag och de får rejält betalt för det. De skall underhålla människor som betalar dyra pengar för att se dem. Trots detta slår de otaliga felpass, de missar målchans på målchans och drar ibland på sig totalt onödiga utvisningar, och detta sker match efter match. Detta skall inte behöva hända på elitserienivå. Känns uttrycket igen?

Min fråga är: Vilka är de största klantarna om man ser till vilka förutsättningarna är? Hur kan spelarna och förmodligen också ledare vräka skit över över de folk som ställer upp och jobbar för att de skall kunna utöva det bästa de vet, när de själva förmodligen oftare inte utför sina plikter på ett bra sätt? There are two sides of the coin!!
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Niclas Thorén klockar nästan alla byten. Efter
matchen sprang han till sekretariatet skällde
ut dom efter noter... han sa då att det hade
gått 28 sekunder.
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Dom i sekretariatet är bara männsikor och dom kan också göra fel men i elitserien så ska det absolut inte inträffa!

Annars så brukade det där problemet inträffa otroligt ofta då jag lirade hockey vilket var förra säsongen då klåfingriga pappor inte riktigt hittade rätt knapp.
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Tinda:
Nja jg tror inte att någon satt o räknade.. det tog ett tag innan publiken märkte det också!! men det kändes som en evighet... minst en 18-20 sekunder tror jag... och det är skandal att något sånt här händer i hemmalagets seketariat...
FORZA TIMRÅ!!!
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Tindra:

Då har Radiosporten mer koll än, än Tävlingsledningen, Dom sa 20 sekunder, och vart mäkta brydd att det bara gått 10,,

Hade varit kul och höra vad som hänt, om Brynäs satte pucken då det var under tio kvar,,, en arbetslös klockmaskinist kanske, som får flytta till korpen och sköta tidtagningen
Kommentera

Sv: Sekretariatet
Tinda...28 sekunder tog det aldrig...Möligtvis lite mer än tio, men 28 är en omöjlighet så lång tid tog det inte.
Men jag håller med dig, sånt ska inte få hända.
Kommentera

Sekretariatet
Hörde idag att någon i TIK's bås alltid klockar alla byten som TIK gör. När klockat stannade på 19.18 i lördags hade det inte gått 10 sekunder utan 28 sekunder!!!!! Hur kan detta vara möjligt i ES. Detta ska bara inte få hända.
Kommentera

11906 · »