1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #11871

Sv: Sekretariatet
Man kan see på detta från två olika håll:
1. De som sitter i sekretariatet är människor som inte arbetar med detta på heltid. De tränar aldrig på de situationer som kan uppstå eftersom detta inte går. Allt händer "live" varje gång. Det är människor som avstår sin lediga tid otaliga kvällar under hela säsongen pga. ett genuint intresse. De får inte en enda krona i ersättning. De får ett kort som de kan gå in på ståplats gratis de matcher de inte jobbar(de flesta jobbar dock varje match nästan). Dessa herrar gör kanske ett misstag var tjugonde match.

2. De spelare som spelar i TIK är i mångt och mycket proffs, de tränar eller spelar match varje dag och de får rejält betalt för det. De skall underhålla människor som betalar dyra pengar för att se dem. Trots detta slår de otaliga felpass, de missar målchans på målchans och drar ibland på sig totalt onödiga utvisningar, och detta sker match efter match. Detta skall inte behöva hända på elitserienivå. Känns uttrycket igen?

Min fråga är: Vilka är de största klantarna om man ser till vilka förutsättningarna är? Hur kan spelarna och förmodligen också ledare vräka skit över över de folk som ställer upp och jobbar för att de skall kunna utöva det bästa de vet, när de själva förmodligen oftare inte utför sina plikter på ett bra sätt? There are two sides of the coin!!
Kommentera