1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581854 inlägg · 6215 ämnen

Svar från ledningen

1083367 · » Till forumet


Sv: Svar från ledningen
Anders 41:
Men herregud, vad hade du förväntat dig...
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Raggaren Putte & Olle: Ååhh, suck !!!!.
Tänk att vad man än säger så lyckas det alltid vara någon sirapshjärna som inte fattar i alla fall. Brukar inte träningen för en elitidrottare vara hård??
Eller åtminstånde hårdare än vissa andra träningstyper.

Åh en annan sak. Är det inte/har det inte alltid varit så att de spelare som inte är skadade måste anstränga sig hårdare för att kunna genomföra matcherna på ett bra sätt med bra resultat. (Längtar efter ett svar på detta).
Ni kanske tycker att spelarna ska slappa mer på isen när det finns mindre folk att gå runt på. Är det så jag ska tolka detta?.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Varför upplyser ingen ledningen om att all kompetens som behövs finns att hämta i supporterleden? Det skulle ju dessutom bli mycket billigare. Här finns ju kunskapen! Bland brevbärare och varvsarbetare! Agera nån!

Att inte Thord Johansson, med sina kunskaper kring fysträning med mera, vet om att man sommartränar på sommaren och inte i november är ju inget annat än skandal!!51! Det hör man ju på ordet.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
-Gurra-: Senaste tidens hårda träning?

Vad menar du egentligen. Den hårdaste träningen rent fysiskt ska dessa elitidrottsmän ha haft någon gång i somras för att bygga upp sig för att orka träna och spela nu under säsongen. Om det, hemska tanke, beror på att de inte pallar med att träna nu under säsongen så måste det i så fall betyda att det fuskats grovt på försäsongen.

Så om man i så fall ska gissa på något vad det gäller lagets träning och dess inverkan, så är det att man tränat för dåligt på försäsongen.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
-Gurra-: Av ren nyfikenhet, var står det att laget har tränat extra hårt och varför?
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Det är i mina ögon den senaste tidens hårda träning som dels ligger i grund till varför det inte finns någon ork kvar i laget i dagsläget.
Nog för att det krävs regelbunden träning för att hålla en idrottsman i ständigt god form. Men det kanske är just därför. Dom kanske helt sonika har tränat för mycket och för hårt på sista tiden. Sånt antar jag sliter betydligt mer på både kropp och skalle än tuffa matcher.
Att även de spelare som finns tillgängliga för spel dessutom får träna dubbelt så hårt och anstränga sig dubbelt så mycket under matcherna är knappast en bra lösning på detta.

Jämnare träning och matchande av varje individ ger bättre resultat.
Hoppas verkligen att grabbarna får vila mer än de tränar under det stundande uppehållet. Då kan vi kanske få tillbaka livsgnista igen.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen

Detta Jimmy Hamrins inlägg i sin blogg borde skrivas ut och sättas fast på alla spelarnas bilar så att dom kan läsa det när dom kommer ut efter värmningen i morgon för att hoppa in i sina AUDI Q8_or och Bader Meinhof Wagens för att åka hem och sova middag innan match mot LHC.

Detta börjar mer och mer att likna ett satans gubbdagis, med nerpissade blöjor.

Skriv ut och lappa bilarna. Om Ni är osäkra på vilka det är så välj dom av senaste årsmodell och största motorer, Då träffar ni minst 90% rätt.

Att visa hjärta
RIKARD HOLMGREN
PATRIK MADSÉN

Det är namnet på två killar som har kört minibuss från Timrå till Ängelholm och tillbaka bara för att se Timrå få stryk med 5-1 efter en otroligt usel insats. Spelarna fick flyga hem och kunde gå ut på krogen hemma i Sundsvall medan de här nyligt förnedrade grabbarna, Rikard och Patrik, hade cirka 100 mils bilkörning hem.

Igår så åkte dessa grabbar med minubuss till Luleå och fick se Timrå göra ännu sämre insats, kanske den sämsta sedan vi gick upp till Elitserien. Speciellt med tanke på att det var en streckmatch.

Jag tycker att Timrå IK borde bjuda dessa grabbar på något, de står där och skriker i klackens centrum i match efter match. Dessutom så fixar de med flaggor och annat. Först tänkte jag föreslå att de skulle få följa med Timrå IK på något flyg till en längre bortaresa men i samma sekund så kom jag på mig själv att de här två grabbarna ser nog det mer som ett straff än en belöning efter vad de har varit om.

Kör hårt imorgon grabbar!
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Anders 41: prio ett in cristers svar är ju vår rättmätiga undran om HUR vi kan få alla från toppen o ner att i praktiken kämap tilssamans o känna respekt o acceptans genetmot varandra får vi inte tillbaks lagkänslan som helhet är det adjöss hur mycket specialträning vi än kör under lovet..o backsidan känns bara för ostabil..vad man saknar petri Kokkos sätt att säkert hålla i puck o driva in i anfallszon som han gjord i slutspelet i fjol någon i närheten av honom har vi inet där bak men skulle behöva plus en mer välväxt defensivare än våra egna ungtuppar med lite Kalle K egenskaper förutom att han gärna då får vara aningen rappare på skridskorna...

Och sedan att Åkerlund tar över förstspaden,,
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Baker: En hall i sundsvall men inget eltserielag som kan spela i den hallen för det fannsi inga pengar till förtärkningar när det blir nog almtuna nästa år...
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Kerstin_k: Du har helt rätt med vad förvantar ni er för svar
Problemet med denna styrelse och de oerhört menlösa sportcheferna är att det verkar totalt handlingsförlammad verkar som man hela tiden väntar på 1 eller 2 poäng för då är all fara bortblåst igen och så verkar det hålla på...
Om inte Stefan L kan få denna styrelse att fatta bättre så tycker jag han skall göra som nubben och lämna sin plats till förfogande kommer inte att märkas jag lovar TJ sköter ju den biten också.
Nää den finns bara en lösning ny ordförande och styrelse gärna några med TIK hjärtan samt en uppsättning backar så fixar det sig
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Jag hoppas bara man lärt sig nåt från jantunen/rosa säsongen men blir inte förvånad alls om man inte gjort det.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
AndersN: självklart vore det bra men det jag ser som problemet är att det inte direkt regnar kontraktslösa spelare som har Johan davidsson kvaliteer redo att apliceras på tik men det vore bra om det hittas en sådan
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
maskot: Naturliga ledaren får väl bli den nya förste centern då, jag vill ha 3st nyförvärv,en back en första center och en tränare som spelarna visar respekt för.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
AndersN: Det är ju naturligtvis kärntruppen som måste hitta rätt spår igen och problemet torde ligga i någon form av pshykologiska dilemman. Är en värvning lösnigen på att så många underpresterar är min ständiga fråga ? Jag menar varför är inte Bagarn som förr eller skogs. kanske är disskusioner viktiga för att få ihop laget men det jag ser som det största problemet är att det inte verkar finnas någon naturlig ledare i laget som får alla att dra åt samma håll och då är frågan kan man värva någon sådan? Om inte måste någon växa med uppgiften att bli en.. Känns som laget allmänt är för ängsligt och är räddare för att förlora än att våga vinna. Timrå måste komma tillbaka till tanken om att det är något roligt de håller på med som hockeyspelare (att de har världens roligaste arbete) Kan man få in det tänket tror jag vi kan klättra mot slutspel igen men om inte kvittar det vad vi värvar på rådande marknad tror jag.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Vad hade ni förväntat er för svar?

"Tjena! Jodu, vi jobbar för fullt för att sparka Jonte, Skogs och Challe. Vi har pratat med flertalet tränare som är sugen att ta över efter Challe, men än så länge är inget klart. Det blir klart under uppehållet. Vi var nära att skeppa iväg Jonte, men det stöp. Nu har vi andra planer på hur vi ska lösa det. Vidare kan jag informera att vi är nära kontrakt med Pesonen och Kontiola samt en eventuell back. Det tror vi från styrelsens håll kommer att göra susen.

Mvh
Christer Ericsson"

Givetvis gav han ett svar som man hade kunnat förväntat sig. Han sa mycket men ingenting om hur det egentligen ser ut och hur man jobbar inom föreningen för att hitta en lösning. Han var lite så där politiskt korrekt som företagsledare brukar vara.

Jag är fast övertygad om att det arbetas intensivt med flera olika spår. Men att allting hålls inom de gränser som Timrå IK kan hantera. På gott och ont kanske. Men att tro att ledningen är nöjd med resultatet och lallar på i kansliet är nog en felaktig bild.

Om deras arbetsinsatser kommer till ytan i morgon, under uppehållet eller efter jul återstår ju att se. Man hoppas ju att man inom Timrå IK hittar en gemensam lösning för laget, tränarna och ledningen så att alla blir nöjda och att spelet faktiskt förbättras på planen så fort som möjligt.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Pestilence: Tycker du rycker den meningen ur ett mycket viktigt sammanhang, ett så viktigt sammanhang att en potentiell analys blir ofullständig.

"Då kommer vi att få ytterligare tid för analyser, specialträning och diskussioner om ev förändringar i laget. Trots allt är det vår nuvarande trupp som är stommen och som måste jobba hårdare och smartare 60minuter i varje match"

Här pratas det om åtgärder. Dessa åtgärder är analyser, specialträning och diskussioner. Jag tolkar det snarare som att befintlig trupp kan åstkomma mer om man bara jobbar hårdare och smartare, något man kan uppnå igenom specialiserad träning och analyser. Jag tolkar samma text precis tvärtom, inga nya är på väg in eftersom det finns tilltro i stommen av truppen och den skall bara användas mer effektivt.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Anders 41: jag tror inte han kan avslöja vad som pågår inom klubben,jag tror och hoppas dom tänker göra mer än träna för det har inte hjälpt ett dugg än.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Anders 41: "Trots allt är det vår nuvarande trupp som är stommen" kan faktiskt tolkas som så att någon eller några nya är på väg in i laget.
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Anders 41: Ja tyvärr är det bara att inse att det är ett gäng pajaser i styrelsen och i klubbledningen...
Men vad kan man förvänta sig av en fd bankman och Bandykille?
Sen har vi nästa IDI.. som tror att man kan spara sig till framgång, har faktiskt för mig att han var ekonomichef på Metso en gång i tiden, snålare än faan om jag minns rätt...

Två ekonomer med ett enda för ögonen och det är en hall i Sundsvall... det kommer att vara Timrås fall, Tyvärr!!!
Kommentera

Sv: Svar från ledningen
Anders 41: Verkligen betryggande nyckelord: Analyser, Specialträning, diskussioner.

Farhågorna av ett oförändrat lag kring jul besannades just hos mig iaf.
Kommentera

Svar från ledningen
Hej alla Timrå faans och vänner!Idag fick jag ett svar från herr Christer Ericson Ordförande i Timrå Ik på det mail jag skivkat honom. Det gör mig inte direkt uppflyftad eftersom det verkar inte planeras några ändringar. Läs nedan vad tycker ni?? Mvh Anders41

Hej Anders,
Tack för ditt mail och ditt stora engagemang för Timrå IK.Det landslagsuppehåll som börjar efter morgondagens omgång kommer lägligt. Då kommer vi att få ytterligare tid för analyser, specialträning och diskussioner om ev förändringar i laget. Trots allt är det vår nuvarande trupp som är stommen och som måste jobba hårdare och smartare 60minuter i varje match. Jag kan försäkra dig att tränare, sportchefer och klubbledningen liksom vi i styrelsen gör allt för att vända den negativa trenden. Detta skall vi klara tillsammans med er alla supportrar som ställer upp för Timrå IK. Med hälsningar

Christer Ericson
Ordförande i Timrå IK
Kommentera

1083367 · »