1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581991 inlägg · 6215 ämnen

TIK - VF

141064 · » Till forumet


Sv: TIK - VF
rokla: Bra analys, och därmed: Taskig prognos!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Börje:Jo som sagt I Onsdags var han i alla fall där.Har också sett han ett par gånger tidigare.Skönt nu...
Kommentera

Sv: TIK - VF
Börje: Fäller ingen tår om Boork skulle försvinna...
Kommentera

Sv: TIK - VF
Nike89: I Gärde?! Skumt. Kanske mästerstrategen vill förstärka sitt lag med nån Romö eller så?

Johan J: Men visst vore väl världen ändå tråkigare utan en Boork att göra sig lustig över.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Börje: Boorken har stora problem med sitt eget lag när man på bortaplan förlorar med 5-0 mot Skellefteå. Noterbart i matchen är förutom att Skellefteåkeepern håller nollan, att 173 utvisningsminuter noterades.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Börje:Lustigt att man har sett han i Gärde ett par gånger.
Undrar om han inte hejar på Sundsvall Hockey ändå..
Kommentera

Sv: TIK - VF
Boorken gillar Timrå litet mer efter att bland annat ha smörjt kråset och pratat med Nubben (se länk).
Kommentera

Sv: TIK - VF
orion: Det kan inte vara roligt att vara i MODO´s kläder i morrn, VF var som sagt ett bra lag igår ,vi tar dom senare i SM finalen :-)
Kommentera

Sv: TIK - VF
dr Dängroth: Håller med dej om tändareffekten, men att obetingat tro på/kräva hämnd mot MoDo, som både fans och spelare verkar göra, tja...
Det kan vara så att vi kommer att förlora fem i rad nu, jag tror det inte, men det skulle kunna vara så. Skillnaden är nog att denna säsong skulle vi kunna göra så och ändå komma igen.

Tvärhoppas dock på rassel i spelautomaten redan imorron.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Jag befarar att detta kan vara vändningen som gör att Timrå kommer att inbringa alla experters förväntan. Ioförsig var Frölunda väldigt bra igår men jag tyckte också timrå såg lite trött ut. Jag hoppas verkligen att jag har fel men men...
Kommentera

Sv: TIK - VF
dr Dängroth: Visst, Timrå i bästa slag kanske hade skapat lite mer framåt (power-play), men det är nog bara att acceptera att Frölunda var numret för stort igår...
Kommentera

Sv: TIK - VF
orion: Tyvärr syntes det redan under uppvärmningen igår vilket lag som skulle ta för sig. VF var mycket bättre igår. Timrå kom inte igång riktigt som vi sett förut. Marginalerna saknades och VF ville mer. Nästa gång kanske det går vägen.. Men jag ser inget direkt dåligt med en sådan förlust, tvärtom kan det tända till laget igen. För kapaciteten är där, det har alla sett och fått smaka på. Nu väntar Modo som förmodligen får fightas mot ett totaltaggat tufft Timrå med massor av initiativ och kraft.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Frölunda var det bästa lag Timrå mött på hemmaplan i år så det är bara att gratulera dem till segern.
En seger de fick mycket tack vare bra försvarsspel, bra box play och jonas johnsson. Timrå hade dock kunnat vinna om tillfälligheterna varit på våran sida. Första perioden var katastrof ur Timrå synpunkt men i andra perioden spelade Tik bra.
Kommentera

Sv: TIK - VF
orion: Japp ! Där man skall ha sparkcyckel för att ta sig till rummen ( c :
Kommentera

Sv: TIK - VF
Perlskog och Borken i Timrå isstadion det böjar ta sig på mediasidan, Robban har väl upptäckt att det går snabbt att ta sig till Timrå. Arlanda expressen och sen flyg till Timrå har själv sett han på tåget men då skulle han på fotboll i sydeuropa.
Förlust mot VF eller Frölunda som många kallar dom, det kanske bäddar för revanch för laget mot Modo på lördag, i vilket fall som helst ligger Brynäsarna pyrt till och det är väl bara en tidsfråga även om tränarkåren vill att han stannar på posten, alltså i inte på posten utan som huvudtränare. Krossa Modo nu och visa att Timrå är bästa laget i Länet och bästa laget norr om götaland vilket dom är nu.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Helg Ernest: Det var ju faktiskt på Statt i Övik jag kunde ha förändrat hockeysverige: Jag stod bakom Richard fuck´n Fagerlund i frukostkön...jag tänkte:
om jag ramlar nu, då åker ju allt mitt kaffe ur koppen och hamnar på skitFagerlunds kostym av ljusgrå Terylene©

fast jag är ju en jävla fegis...

Scandic, norr om stan eller?
Kommentera

Sv: TIK - VF
orion: Jävla optemist ! ( c :
Nä , jag bodde faktist på Scandic. Tror faktist alla hockey lah bor just på scandic i ö-vik. Jag har bott där förut, då varr Curre där med Finska lanslaget. Där var det diciplin och sammanhållning.
Då var det långbord för hela laget. Sedan ställde hela laget upp för autografskrivning till den som ville ha. Ungarna fick signerade affisher osv. De syndes att de var verkligen proffeshonella.
Vi rundade av kvällen på Olarys sportbar, fatölen tog slut ( c :
Sen fick vi åka Limo till Scandic á 120 spänn, men det var det värt.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Helg Ernest: Brukar jag också göra på Statt i Övik, visst var det där du var?
Party på kvällen, solo med morgontidningen till frukost, vem fan orkar med sina arbetskamrater odrogad?

Jag tror att Timrå IK kommer att torska mot MoDo, nu när vi är febersjuka ska alla in och hämnas med virusangrepp...sen kommer Färjestad med gamla hederliga bakterier, tyvärr Timrå IK kommer att torska mot Sundsvall Hockey i kvalserien, Kapanen står i Antjärn efter Lucia, har jag hört!
Kommentera

Sv: TIK - VF
orion: MoDo-Timrå 2-5 Det har jag bestämmt ! Därmed basta. ( c : Nu är dom taggad av motgången och kommer utkräva hemd på "stackars" MoDo. Förstår att DIF Förlorar .
DIF bodde på samma hotell som jag. När vi käkade frukost satt DIF spelarna utspridda var ochy en för sig. De pratade inte med varandra, de var som främmlingar för varandra. Då har man lag sammanhållning .
Kommentera

Sv: TIK - VF
Timrå IK såg ut som förra säsongen. Rädda, klantiga livsfarliga för sig själva i spel fem mot fyra, duktiga i spel fyra mot fem. Borta var skridskoskickligheten Micke Lind regerade inte, Krykov sov, Hallin hade inte tigerblicken, vafan var det som hände?

Jag tror att vi mötte ett jävligt mycket bättre lag, dom såg ut som vi brukar göra, skridskoåkning, passningssäkerhet, och lite hjälp av domare som har ätit Lergigan till middag. Timrå IK såg ut som dom gjorde vissa bakfulla söndagar för sju år sen. Tror att tränarduon har saker att säga, sen blir det synd om MoDo, för blir det inte det blir det jäävligt synd om oss alla!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Ja det e väl inget annat att säga än att Frölunda var det klart bättre laget ikväll. Tycker faktiskt aldrig att Timrå var med i matchen riktigt¨, Frölunda styrde å ställde lite som de ville å var bra mkt rappare i skridskoåkningen....

Så, en rättvis seger till VF, Grattis!
Nu glömmer vi den här matchen å laddar om inför MoDo på lörda!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Dream Team: 5212???....... det var 4848 mot LHC..... en toppmatch mot Frölunda måste ju bara i detta läge bli FULLSATT!!!!

ALLA TIKare till Ladan ikväll!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Timrå vinner med 3-2 efter att Niklas Nordgren avgjort på straff. Allt detta inför 5.212 jublande åskådare!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Lira hos Expekt !!! där finns de rätta oddsen
Kommentera

Sv: TIK - VF
Timrå IK - Västra Frölunda HC
X 4.1

Södertälje SK - Luleå HF
X 4.65
´
MIF Redhawks - Linköpings HC
X 4.1

HV 71 - Brynäs IF
X 6.6

Färjestads BK - MoDo
X 6.25

Djurgårdens IF - Leksands IF
X 4.5

Spel tagna 2002-10-17 15:49 14509.66

Det blir målsnålt ikväll det är inte alla gånger man får ihop 14509 i odds!

Men det är kanske bättre att lägga pengarna på bron och se om de blåser bort =)
Kommentera

Sv: TIK - VF
Johan J: Använd unibet istället där får du ett fint odds på TIK 2.06 efter förlängning och straffar. 2.65 vid full tid.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Kvällens omgång, den 11 i ordningen i årets upplaga av Elitserien.

Djurgården - Leksand 2 2,95 2-4
Statistiken talar för DIF men krislaget saknar målskytt. LHF taggade på "hemmaplan" med flera duktiga poängplockare. Minst X.

Färjestad - Modo 1 1,30 4-1
FBK mycket bra senast och på uppgång. Förlorar inte i Löfbergs Lila Arena mot Modo som har förtvivlat svårt på bortaplan.

HV71 - Brynäs 1 1,30 5-2
BIF i svår kris, sist i tabellen med skadedrabbad trupp och anonyma nyförvärv mot ett HV71 som imponerat så här långt.

Malmö - Linköping 1 1,80 2-1
Två nya lag iår kan sluta hur som helst när ingen imponerar. Målvaktsmatchen vinner LHC-keepern Sandberg men traditionen talar emot laget.

Södertälje - Luleå 1 4-3 1,55
Två lag som vill ha så lite puck som möjligt. Vem ska föra matchen? SSK revanschsugna efter VF-matchen tar initiativ mot LHF som inte övertygat.

Timrå - Frölunda 1 2,20 3-1
Toppmöte och folkfest i Medelpad utan Zäta är det möjligt? Ja, ikväll vinner hemmastarka Timrå med 3-1 i en jämn match. Spelmål av Nordgren, Krykov och Carlsson i öppen kasse.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Studerat en nedbrytning av tabellen? Frölunda har så här långt tagit flest poäng av alla lag på hemmaplan. Laget har spelat 6 matcher i Scandinavium och vunnit vid 5 av dessa tillfällen. Målskillnaden 28-10, imponerande men ikväll spelar man på bortaplan och möter Timrå som vunnit samtliga matcher hemma i Isstadion. Målskillnaden är i sammanhanget blygsamma 14-5 men står sig väl i paritet mot Frölundas facit borta. Man tycks vara ett väldigt defensivt inställt lag så fort man lämnar göteborgsregionen. På fyra matcher har Connys killar gjort 6 mål och släppt in 7 kassar. Premiärförlusten mot Malmö 1-3 är ett minne blott. Därefter ännu en förlust på straffar (1-2) mot Linköping (trots stort spelövertag) innan det vände och blev 2 pinnar efter straffdrammatik i Luleå. Nästa anhalt, Löfbergs Lila Arena och match mot regerande mästarna Färjestad gav göteborgarna första vinsten (2-1) efter full tid.

Magnus Kahnberg, Joel Lundqvist och Jari Tolsa har tillsammans bildat ett av elitseriens vassaste anfallspar men när man nu gästar Timrå saknas trycket från läktarna som man är vana med nere i Göteborg.

Laget har alltså slagit topplag som Färjestad och HV71. Nu väntar en mycket intressant match mot överraskningslaget Timrå.

Matchen i matchen spelas mellan målvakterna oavsett vem som vaktar Frölundakassen. Kimmo Kapanen är den som inlett allra bäst men på andra sidan står två utmanare redo att ta över tronen.

En annan som gått bra så här långt är Niklas Nordgren. Han har varit väldigt het och kan bli den som avgör för Timrå. I matchen mot Luleå på bortaplan var spelet i numerärt överläge under kritik men man rättade till det och mot Brynäs senast kom tre av fyra mål med en gubbe mer på banan.

Mitt tips då? Första hemmaförlusten, nej knappast. Hoppas Timrå tar ytterligare tre poäng genom 3-1 i en tät med få utvisningar. Domaren för kvällen, Thomas Andersson, brukar hålla bra nivå.
Kommentera

Sv: TIK - VF
Frasse: Ja, nog blir det den svåraste matchen hittills i år för våra iskrigare. Frölunda har imponerat stort på mig under seriens gång.
En offensiv hockey kommer vi defenitivt få se ikväll.
Och mitt tips är att Timrå vinner med 4-2.

TIK-ETT LAG ATT RÄKNA MED I VINTER!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Smokey:
De är nog många som skriver under på dina funderingar.
Håller med dig, klockrent!
Kommentera

Sv: TIK - VF
Daniel L: Märkligt! Om nu någon miljardär från USA går in för att försöka ta Hammarby hockey till toppen så borde man väl börja med att byta ut den urusle och fullständigt hockeyokunnige föredettingen Leif Boork?

Bara att som Boorken vända sig till småflickspiskaren Hans Scheike, för att söka kunskap, är väl ett tecken på att lite för mycket huggormsgift flytit genom den mannen?
Kommentera

Sv: TIK - VF
Ikväll får vi hålla ögonen öppna. Vågar självaste MR Hammarby, Leif Boork komma till Timrå och se hockey? Jag bara gör ett antagande av denna artikel, att han kanske är på väg. Vem vet?
Kommentera

TIK - VF
Ikväll gäller det...svåraste hemmamatchen hittils iår mot ett mkt formstarkt Frölunda. Såg att Norrena återtar platsen mellan stolparna istället för Lundqvist....känns dock som det spelar mindre roll - två RUGGIGT bra målvakter det där! Men bräcker de Kapanen? På dennes hemmaplan?? Den som lever får se...

Tror dock att Frölunda kan passa Timrå. VF kommer nämligen INTE att backa hemma å spela tillknäppt som exempelvis Linköping gjorde häromveckan. Utan här blir det full fart framåt från båda håll - roligt!

Det som känns viktigt inför kvällen är att vi lyckas ta bort den sk "dagiskedjan". Kahnberg/Lundqvist/Tolsa har nästan haft "roliga timmen" i var å varannan match nu....

Tror det blir en mkt sevärd match i ladan ikväll - troligtvis den bästa vi fått sett hittils!
Tips: TIK - VF 3-2

FORZA TIK!
Kommentera

141064 · »