1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Timrås powerplay

1857979 · » Till forumet


Sv: Timrås powerplay
hockey_21: Äntligen verkar det som om de hittat ett sätt att ta tillvara poweplay. Målet mot Vita Hästen var verkligen välkommet. Dessutom höll de tätt i boxplay mot seriens bästa powerplay-lag. Det går framåt fast det går sakta.
Kommentera

Sv: Timrås powerplay
Duncan: vi kan ta efter erat boxplay och ni kan ta efter vårat powerplay😂
Kommentera

Sv: Timrås powerplay
Sputnik: Det kan faktiskt också vara så att han i första hand satsar på att klara box-spelat o Power kommer i andra hand. I o för sig är det rätt tänkt, men med så lång tid borde rimligtvis powerspelet vara mycket mer utvecklat. En sak till som Timrås backar var mycket duktiga på under ES-tiden var direktskott på passning. Inte att först stoppa pucken o skjuta. Då hann målvakten flytta sig o vara stabil.
Kommentera

Sv: Timrås powerplay
Duncan: Inte ett mål framåt på 17 försök! Hur många säsonger i rad var vi inte skojat/varit allvarliga om att det är bättre att ger bort vårat PP och spelar 5mot5 iatället, då vi har betydligt större chans att måla i den formen. Spelar ingen roll vilken tränare vi har så man börjar ju undra om det sitter i väggarn på nått sätt. Sen gör det ju inte bättre att Freddan är så envis med sina ideer om 3 formationer och alla skall bidra. Ner på 2 kedjor och ha en man satsar extra hårt på.
Kommentera

Timrås powerplay
Är våra favoriter sämst av lagen i hockeyallsvenskan vad gäller powerplay-spelet.
Själv tycker jag det, men å andra sidan så är de kanske bäst i Box-play.
Vad tycker du?
Kommentera

1857979 · »