1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1040240

Sv: Johan "Bagarn" Andersson
Ambroo: Som sagt, det skall duktigt med stålar för att ens Bagarn skall fundera på saken. Allting har gått så himla fort för honom. Killen är ju född -84 och har ju framtiden för sig. Han försämrar absolut inte sina chanser till NHL-spel med att stanna 1år till i Europa. Och Bagarn är inte heller den människotypen som bara kastar sig huvudstupa in i någonting utan att ha en tydlig roll.

I Timrå vet han sin plats, Challe och fansen älskar honom, han får duktigt med istid och spelar ju nästintill nonstop i boxplay. Varför skall han byta bort det redan nu?

Det hade väl vart en jävla skillnad om karln hade passerat 30 och det han hade fått chansen till "Sista dansen" over there.

Nu får han i lugn och ro bygga upp sig själv i sommar och göra en grisigt bra säsong i Timrå och liksom defilera in i mål precis som Zäta och Strålman.

Han kommer ta till vara på varenda match och suga på karamellen, njuta utav att glida fram på isen likt penseldrag utav Picasso och höra publikens jubel och applåder. Han kommer inte deffa en endast gång utan bara köra på.

Agenterna kan boka in flygbiljetter till Sverige redan nu och anteckna vartenda skär som han tar i vinter. 1år utav förberedelser inför det STORA äventyret.

Och jag kan lova er att bröderna Andersson kommer tokdominera svensk hockey i vinter. Bara de får vara skadefria.

Kan vi alla enas om att Bagarn kör en vinter till i rödvitt! Någonting annat är fullständigt otänkbart!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera