1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1071629

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Ikväll smäller det, och ska Timrå IK vinna måste de prestera bättre än Djurgården. Så är det bara.

Ja vi har massa skador, men jag skiter fullständigt i det, inte ska Timrå behöva förlora tre matcher i rad bara för det.

Nej idag är det seger och inget annat.

Det som gör att ett hockeylag vinner är inställningen, det spelar ingen roll vilket spelarmaterial man ställer upp med på isen.

Med rätt fokusering och tajmade beslut och ett enkelt spel kommer även segrarna.

Jag är trött på allt gnäll om skador, vi har de lag vi har och Timrå ska ha inställningen att vinna varje match vare sig man har halva laget borta eller inte.

Så länge laget tycker synd om sig själv och självömkar ja då kommer det inte bli något bra spel heller och Timrå kommer inkassera förlust efter förlust efter förlust.

Ps. Det är dags att Axelsson Sundh och Bagarn att kliva fram, ni har då inte visat myket så här långt, Jag har höga förväntningar på er tre. Dags att visa vad ni går för. Bagarn är bara bra i boxplay, han tänker alldelles för deffensivt. Sundh och Axelsson, ser ut som två vilsna gossar som är fega och bara vågar stå och hålla i sig vid sargkanten. Dags att bryta loss från sargen och trycka er fram emot målet, nu har fysiken, ta fram rätt intsällning också.

Kort och gott ska Timrå börja vinna mather ingen måste inställningen för samtliga spelare ändras och börja spela som ett lag. Hockey är en lagsport och inget annat.

Det är dessutom dags för oss supportrar att börja stötta vårat lag och inte peka ut några syndabockar. Förlorar vi är det på grund av en dålig laginsatts, vinner vi är det pga av en bra laginsatts. Hockey är en lagsport och så är det bara. Det är inte en individs fel att Timrå släpper in ett mål eller förlorar en match, utan de handlar om vilken hjälp denna individ får genom pratet på planen med sina medspelare. Hjälper man inte varandra på planen uppstår luckor och motspelarna kan enkelt ta sig förbi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07

lungan:
Dagens etta på floskeltoppen.

Ikväll smäller det, och ska Timrå IK vinna måste de prestera bättre än Djurgården. Så är det bara.

NOT SHIT! :)

Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Kvällens domartrio är:

Niklas Persson
Peter Sabelström, Per Svensson
Kommentera