1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1071807

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Cartman: Tyckte sundh gjorde en okj match. Kasta Lotvonen ist inte alls bra ikväll och det är tyvärr allt fö sällan han är de
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Vart ska man börja efter en match som denna? Jag börjar med att konstatera att skadeläget knappast blivit speciellt mycket bättre sen vi bytte läkare, tydligen skulle de vara hans fel att Timrå åkte på så mycke skador. Vad händer då när man byter läkare? Jo allt är frid å fröjd himlen är klarblå och inga som helst problem finns att skåda eller? Timrås skadeelände fortsätter, man frågar sig varför? Vad gör Timrå för fel säsong efter säsong som lyckas alltid få en massa skador emot sig? Jag vet inte vad de kan beropå. Jag vill hemskt gärna veta, är de fystränaren som tränar spelarna fel? Beror de på fel sorts isträning eller vart ligger problemen? Detta kan inte fortsätta vi kan inte spela med 4-6 man borta var eviga match i en stentuff Elitserie, och dom som säger DE ÄR LUGNT DET ÄR BARA I BÖRJAN PÅ SÄSONGEN.. Dom kallar jag idioter som tror att skadeläget kommer bli bättre? Jag säger gå till botten med problemet omgående.

Så till dagens match... Jag säger bara katastrof, vårat så kallade försvarsspel existerar inte ens.. Fruktansvärt att se man lider när man ser Timrå prestera en sån fruktasvärd ishockey, dessa två perioder var nog dom sämsta på mycket mycket länge. Fanns inte en back som skötte sig bra idag.

Lotvonen - Mannen som är rädd för att tackla och för att ta för sig i försvarsspelet måste upp många nivåer, i dagsläget (enligt mig är han 4-5 back) Katastrofmatch idag.

Erixon - Dålig men fortfarande ung och har mycke kvar att lära.

Skogs - Skicka tillbaka till Mora. Ruskigt dålig, under all kritik.

RJ - Lika dålig som Skogs, har svårt att ta för sig, har tappat massor sen förra säsongen som jag tycker han dominerade andra halvan på.

Styf - Gjorde ändå en okej match inte mer. Vill se tuffare spel.

Persson - Osynlig.

Detta var årets sämsta match enligt mig, de måste in radikala förändringar omgående, annars kan fallet blir långt och de kanske inte finns någon botten.

Finns de då något positivt av denna match? Att trots detta så viker inte Timrå ner sig utan maler på och kämpar in i de sista sånt vill vi se mer av i matchen mot SSK på torsdags kvällen.. De måste visas en j'vla massa kämparglöd och hårt slit om de ska bärgas några poäng mot SSK.

Vart tog Timrås fina powerplay vägen?
Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Men snälla nån!

Jag såg inte matchen ikväll men vill ändå kommentera några saker.
Undertecknad var en av de första att ifrågasätta försvarssidan och det vi behöver där är INTE en offensiv back.
Vi behöver defensiv tyngd, i egen zon! Hur man då kan vilja göra sig av med Lotvonen övergår mitt förstånd... Även om han nu hade en mindre lyckad match ikväll?
I dagens ishockey får man faktiskt RÄKNA MED SKADOR (vilket jag gjorde tidigt på säsongen) och någon eller några av våra etablerade backar kommer alltid att vara borta och då håller INTE Erixon, Moe och Persson i egen zon.

MEN det kommer att ljusna, när skadade spelare kommer tillbaka, framför allt KUNG Lehtonen! När Tenkrat anländer o.s.v.
Men tills dess FORTSÄTT gnugga på försvarsspelet! I egen zon har det sett alldeles för virrigt ut ifrån alla FEM utespelare.

VAKNA LINKAN!!!
Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Barbarossa: Lotvonen var väl ändå riktigt bra när även laget gick bra. Idag hade han däremot en riktigt dålig dag.
Kommentera