1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1071811

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Frella: Han ha sina stunder om man säger så men jag tycker han inte är stabil. Fast vem är det i Timrå backlinje idag. Sakna Sanny som fan. Han ingav respekt ba han visa sig jävligt skön kille både på och utanför isen verka det som gjorde sitt jobb. Tog skiten mm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-10-07
Barbarossa:
Saknar också Sanny. Saknar Kalle och Petri också. Lehtonen och Skogs (eller?) är bättre hockeyspelare men Kalle, Sanny, och Petri hade/har nåt som saknats i många matcher, nämligen HJÄRTA!
Sen så känns laget helt slaget i spillror och under isen just nu. Finns inte mycket som stämmer. Märkligt att det defensiva spelet fungerar så dåligt, men det är klart, här kommer vi tillbaka till gubbarna igen, Sanny och Kalle K, dom gjorde sitt jobb bakåt utan att blinka.
Har tjatat om det tidigare och gör det igen. Centersidan håller inte. Wandell gör det bra, men han skall inte vara ledande. Bagarn är def, eller så har han dolt sin offensiv väldigt bra hittills. Dom som målade upp honom som en given förstecenter och ersättare till Riku innan säsongen var ju kraftiht ute och cyklade. Bagarn är perfekt som defcenter, en av dom bästa i serien, men nån stjärncenter är han icke. Timrå svajar alltså på backsidan och är tunna på centersidan, dvs. laget saknar ryggrad och stomme just nu+ att Jonte och Pärssinen bara kommer att gästspela ibland.
Det här blev mycket negativt ...men det känns som det blir tufft framöver. Hoppas det blir poäng snart så laget inte hamnar i cirkeln och förlorar och förlorar....
Kommentera