1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1074499

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar

Skarin: Jag såg bara 40min hockey ikväll. Sedan fick kroppen och förkylningen säga sitt. Jag närvarade i vartfall och krängde en ring och bidrog till att trenden vändes. Nästa torsdag är jag tillbaka igen mot Brynäs, 1år äldre.

Jag är enormt nöjd med Åke Lund ikväll. Och den som "lastar" Åke för 1-1 är dum på riktigt. Karln kliver ju ut ur kassen för att rensa bort pucken men då krockar han med Skelleftespelaren och tvingas fullfölja det han påbörjat hela vägen ändå ned i plexit för att inte göra killen sopren. Sedan har vi två omogna blåbär framför kassen som inte kan stava till orden RENSA och MARKERING. Vi kan lika gärna hyra plastkoner ifrån Vägverket Region Mitt och ställa över Dennis Persson och Tomas Skogs. Horribelt hur fan man kan få kalla sig back när man spelar som en våt ängsmark. Hade Skogs och Persson varit mina livvakter hade jag varit död för länge sen. Så illa är det!

Sedan måste jag ifråga hur Challe Nygårds tänker när de sätter in Jesper Samuelsson att backchecka i den egna boxen när spelarna han stångas med är 30-40cm längre och betydligt tyngre. Varför roterar inte Lotvonen med Samuelsson i det läget? Det är ju Lotvonen som skall "kötta sönder" SAIKarna. Inte en endaste millimeter skall de ha.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Uno Gordon: Såg inte riktigt vilka som stog framför kassen när Åkerlund jobbade puck bakom kassen!bedrövligt att dom inte kliver på å hjälper han issåfall!Såg jävligt billigt ut den där kassen som dom fick smeka in!
Kommentera