1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581820 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1078763

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
Jaji, en enda seger och halva forumet är enigt: Det har vänt. Får jag då fråga vad denna halva anser om läget om det blir torsk mot DIF på lördag? Är vi åter seriens sämsta lag då, eller? Jag blev givetvis lika glad som alla andra över denna meriterande seger, men sätter man igång och kastar sig och gör volter för den skull? Knappast. Visst vi fick lite andrum, några poäng ytterligare till kvalseriestrecket, men vad fan... Marginalerna är mycket små, vi kunde lika gärna ha torskat i kväll och då hade värsta storsläggan väntat i detta forum. I inlägg efter inlägg. Hur som helst - en helt fantastiskt skön seger! Man gläds. Men redan på lördag kan det vara "kris" på nytt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
DJ Hemp: men det viktigaste med denna seger är ju den positiva inverkan det kan ha på självförtroendet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
DJ Hemp: Timrå IK som åker skridskor och checkar stenhårt
är ett jobbigt lag att möta. Det var det vi såg ikväll, Brynäs manglades ner till det bottenlag det egentligen borde vara.
Krossa DIF på lördag av bara farten!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
DJ Hemp: Givetvis kan man inte yttra som om den negativa trenden har vänt. Laget har fortfarande mycket att bevisa. Idagsläget handlar det inte om att titta på tabellen utan att fokusera på varje indviuell match. Vi ska gå in för seger och Timrå ska spela sitt egna spel! Idag gjorde Timrå detta och, man hoppas att man kommer få se samma inställning på lördag, dock är man skeptisk, Lika bra som Timrå spela idag, lika dåligt kan de prestera på Lördag. Dock har vi revanch att hämta då vi förlorade med 1-2 på hovet...

Framtiden visar, hur många poäng som Timrå kommer att ta, de enda säkra är att Timrå kommer när säsongen är slut befinna sig i en position i tabellen som de är förtjänta av. Sedan om det är plats 12, 10, 8, 6, 4, 2, det är upp till laget, vart de vill hamna!

Målsättningen för klubben är topp 4, bara att hoppas att våra killar i laget orkar kämpa match efter match för att nå detta också!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
DJ Hemp: För att dra till med en gammal klyscha så är det inte bara vinsten utan sättet dom vinner på.

Attityden inom laget är klart bättre och försvarsspelet som varit lagets största svaghet ser om inte perfekt så åtminstone bra mycket tightare. All heder åt Johan Backlund, men om Åkerlund kan snabba sig tillbaka och fortsätta i samma stil som han gjorde i de två matcher han spelade så kan vårt usla rykte i egen zon mycket väl filas ned litegrann i alla fall.

Men mycket riktigt; det är en hel del elitserie kvar. Känns dock som Timrå spelade tillbaka mycket förtroendekapital idag, och att göra det emot serieledarna gav säkert god stämning och självförtroende.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
DJ Hemp: Vi uttrycker väl glädjen bara :) Men det kan vara en vändning det vet vi ju inte, är ju bara en gissning vilket man än trycker på, Ja eller Nej
Kommentera