1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1082822

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka
Som Timråsupporter har jag bara två egentligen rätt enkla krav på Timrå IK.

1: Att Spelare och ledare i klubben visar att de har Hjärta och Vilja att alltid göra sitt bästa för klubben både på och utanför plan. ALLTID!

2: Att klubbledningen alltid visar Handlingskraft i motgång. ALLTID!

Klarar man inte att ställa upp på dessa krav så har man enligt mig inget i Timrå IKs organisation att göra

Tycker själv att jag har rätt rimliga krav.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka

mrchong:Dina krav är orimliga. Timrå är en förening som inte längre består av uppvuxna medelålders män från kommunen. Timrå Ik har utvecklats precis som de flesta andra lagen. Man har komponerat ett lag som man tror ska fixa nytt kontrakt, som duger och har lite självkänsla. Idioti att tro att de som spelar för föreningen alltid ska ha klubbkänsla. De flesta som kommer hit skiter fullständigt i klubbtillhörighet och klubbkänsla. En spelare kommer till ett lag för att utföra ett jobb. Det var lättare förr i tiden då ett lag bestod av 95% egna talanger.

Nu är saken en annan.

Klubbledningen har visat att man tror på det som händer. Förhoppningsvis vänder skiten, det måste det göra, enligt klubbledningen. Om det inte gör det har man ingen bra handlingsplan. Thomas Johansson får antagligen kliva ur garderoben och hitta på något. I övrigt kanske herrar sportchefer kan komma med något. Det har varit synnerligen tyst från dem som har det yttersta ansvaret för värvningar. Jag förstår inte hur alla kan försvara det som händer med att säga: "det vänder". Det kommer inte att vända.

Det sitter analytiker här, som är miljarder gånger bättre än mig, som säger att vi ska låta en sådan som Hedström mogna. Han kommer... tillåt mig småle. Märker ni inte hur fel ni har? Hedström kommer aldrig att blomma ut (igen) i Timrå IK. Han har inte bevisat ett skit det senaste året och kommer inte att göra det i fortsättningen heller. Ändå finns ett antal personer som sitter och tycker synd om killen. För f-n, det är Timrås fortsatta existens vi snackar om.

Så länge vi har en nitisk klubbdirektör som sitter och räknar pengar kommer vi aldrig att se någon förändring - tro mig. Ställ er upp och ryt. Vi måste få tillstånd en förändring.

Det duger inte att ha en klubbdirektör som med sin ekonomi glömmer bort det sportsliga.

Det är illa nu. Riktigt illa.

Kommentera

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka

Om exakt 10 timmar och 20 minuter inleder Niklas Wikegård sin föreläsning om Ledarskap - Coachning - Värdegrunder - Motivation i konferensrummet "Bollen" på Nordichallen. Jag kommer att finnas på plats. Det kanske vore läge för ytterligare några fler att sluta upp i leden och lyssna på vad den galne professorn har i kikaren.

Jag kommer ge en rapport om vad som sades under eftermiddagen.

I övrigt orkar jag i nuläget inte att kommentera skiten ytterligare utan lägger locket på tills vidare...

Vi säger så.

Kommentera