1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1083310

Sv: Är det rätt att sparka Challe?
250kg kärlek: Jag blir inte lika positiv när jag läser "Men nu ska vi först spela match i morgon (läs: idag) och sedan får vi se. Det kan svänga snabbt, ser man till poängen så är vi inte långt efter." Luften jag andas känns mer brun då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det rätt att sparka Challe?
Tror inte tränarbyte blit bättre bara att inse att vi har elitseriens sämsta lag laget väger för lätt i närkamper. pp, boxplay. utan målvakt och backar. Synd att Åkerlund gick sönder klar etta just nu backlund måste bort fort där har 7-10 pinnar torskats bort med hjälp av bedrövligt backspel där ingen kan törs ta ett slagsmål om det behövs. Forwards sidan har för många spelar typer som är för lika sundh axelsson mfl som bara tok åker men inget händer hamnar ut i sargen av med puck gång på gång. Bäst har Lander Pääjärvi varit trots lite speltid.Vill se förstafemman så här Tenkrat Andersson Pääjärvi 2a Hynning Wandell Pyörälä 3e B.Svensson Lander Hedsröm??om han sluta va som en kärring på isen. 4e finns inte spelare just nu som klarar elitserie spel för en sådant dessa räcker inte till. VÄRVA ÄR ETT MÅSTE VAKNA SNART GÅR TÅGET TILL KVALSERIEN
Kommentera

Sv: Är det rätt att sparka Challe?

Lemmy: För mig räcker det att föreningen gått ut och indirekt berättat att man inte är nöjd med vissa spelares prestationer och att ingen sitter säkert i det läge vi nu satt oss i.
Det som oroat mig är den handlingsförlamning jag känt att klubben har visat då laget sedan i princip match 1 inte kommit upp i normal standard.

Nu ger Linkan i alla fall en hint om att ingen sitter säkert och att nödvändiga åtgärder kommer att ske om inte laget/enskilda spelare tar sig samman, tar sitt ansvar och lever upp till förväntningarna.

Jag väntar fortfarande på den match där Timrå visar sitt gamla jag. Hög fart och intensitet där man checkar fast motståndarna i deras försvarszon. Jag väntar på den match där vi håller till i motståndarens zon i stället för att spela ängsligt i egen.
Så förbaskat dåligt lag har vi inte så att jag inte ska kunna få uppleva detta mer frekvent än vad jag fått se de senaste 15-16 omgångarna. Det måste finnas mer hjärta än det laget visat hittils.

Tabellplaceringen som sådan bryr jag mig inte så mycket om (det är trots allt väldigt jämnt). Nej det är inställningen jag är orolig för. Den måste laget återfå illa kvickt. Annars kommer det att bli en dyster tid framgent.

Kommentera