1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1083313

Sv: Är det rätt att sparka Challe?

Lemmy: För mig räcker det att föreningen gått ut och indirekt berättat att man inte är nöjd med vissa spelares prestationer och att ingen sitter säkert i det läge vi nu satt oss i.
Det som oroat mig är den handlingsförlamning jag känt att klubben har visat då laget sedan i princip match 1 inte kommit upp i normal standard.

Nu ger Linkan i alla fall en hint om att ingen sitter säkert och att nödvändiga åtgärder kommer att ske om inte laget/enskilda spelare tar sig samman, tar sitt ansvar och lever upp till förväntningarna.

Jag väntar fortfarande på den match där Timrå visar sitt gamla jag. Hög fart och intensitet där man checkar fast motståndarna i deras försvarszon. Jag väntar på den match där vi håller till i motståndarens zon i stället för att spela ängsligt i egen.
Så förbaskat dåligt lag har vi inte så att jag inte ska kunna få uppleva detta mer frekvent än vad jag fått se de senaste 15-16 omgångarna. Det måste finnas mer hjärta än det laget visat hittils.

Tabellplaceringen som sådan bryr jag mig inte så mycket om (det är trots allt väldigt jämnt). Nej det är inställningen jag är orolig för. Den måste laget återfå illa kvickt. Annars kommer det att bli en dyster tid framgent.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det rätt att sparka Challe?
250kg kärlek: Den dag du får se hög fart, intesitet och att checka fast motståndare i försvarszon.... Ja det är den dagen vi har en ny tränare.

För senast jag såg en fartfylld hockey med skridskostark åkning, det var när Lill Kenta tränade Timrå.
Kommentera