1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1087581

Sv: Apropå nånting...
Tikinmyheart: Hahl är ingen kille med stort hockeyhjärta, han är en pengahora som många andra hockeyspelare, finns så få spelare med stora hockeyhjärtan nu mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Snoop: om du vore bra på något .. och visste att du hade några år på dej att utnyttja det och trygga din framtid .. tjäna en slant .. vad skulle du göra då ... skulle du hora för den som betalar mest eller minst... hahl har väl inget hjärta för timrå.. varför skulle han ha det.. för att han spelat här ett par säsonger.?.. hjärta har man kanske för moderklubben ..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Snoop: Så Snoop, låt oss säga att du hypotetiskt skulle jobba i Vasa, och du skulle få ett erbjudande om ett jobb i Helsingfors. Skulle du fastän du inte har några rötter i orten stanna kvar i Vasa fastän du skulle få högre lön i Helsingfors?

Det skulle inte jag ha gjort iaf. Jag skulle ha sett till att säkra min egen ekonomiska framtid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Snoop: "Hahl är ingen kille med stort hockeyhjärta, han är en pengahora som många andra hockeyspelare"

Jag tror faktiskt inte att han är någon "pengahora", som du kallar det. Jag tror att han valde att flytta för att han själv ansåg att chanserna till guld var större där. Det sägs ju att han fick ett lägre bud av Frölunda än av Timrå, vilket motbevisar att han är en så kallad "pengahora".

Nu vet ju inte jag om det stämmer, det där med buden från Timrå och Frölunda på Hahl, men skulle det visa sig stämma så motbevisar det din teori, om man kan kalla det så.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
... så kan Mats Ahdrian vara den drygaste som gått i ett par skor.
Kommentera