1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581043 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1087599

Sv: Apropå nånting...
... så kan Mats Ahdrian vara den drygaste som gått i ett par skor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
superia: Haha, jag håller med dig. Sjukt drygt i princip allt han säger i hela artikeln, men detta tar nog ändå priset:
"- Vi tre andra klubbar ligger mellan 40 och 45 miljoner kronor i lönebudget gissar jag. Färjestad ligger kanske precis under 40. Å andra sidan så har de nu drygt 6 000 i snitt på sina matcher. Vi har 11 000"

Vaddå "vi tre andra klubbar", ungefär som att Elitserien endast består av fyra lag då? Förstår jag att han menar de tre andra största klubbarna, men det låter så drygt. Ungefär som "jag och mina två kompisar är så mycket bättre än alla andra losers".

För övrigt så verkar halva Frölunda lida av någon form av tillfälligt hjärnsläpp. "det ser ut som att han söker med masken, att han försöker träffa min klubba" säger Karl Fabricius och fortsätter "han faller som en död säl". Haha, varför skulle Backe vilja få en klubba i ansiktet? Men den största frågan är ju ändå vad Fabricius klubba över huvud taget gjorde i den höjden.

Ja, jag vet att det här skrevs för ett tag sen, men jag har varit i Modoland utan dator och grejer och kände för att skriva lite bara. Inte för att det är nåt som ingen redan vet men i alla fall. Kanske årets onödigaste inlägg, men det bjuder jag på.

En fråga bara: Kan man köpa biljett till matchen EFTER att den börjat, under förutsättning att det finns biljetter kvar? Jag slutar nämligen 16.15 men vill gärna se matchen live i alla fall :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
superia: ja pengar var det inte, då hade han gått till Ryssland! Självklart ser FHC lockande ut får dom ordning är dom med om SM-guldet!
Kommentera