1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1087681

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Maraca:
långsiktigt med egna produkter är en fin tanke och funkar om laget har en stor organisation !!! med ett lag som TIK liten arena, litet upptagningsområde handlar det om att ha mycket deg för att klara sig på högsta nivå.

Bygg nytt i stan där 70% av fansen finns !!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Tobias Thyr: Tack för din åsikt. För den inbitne supporten så är 2 mil en fis i rymden.
Jag vet folk som åker från Söderhamn varje hemmamatch.
Det här handlar inte om den inbitne supporten, det handlar om att marknadsföra sig och kunna locka till sig marginalåskådaren. Det är svårt att göra det i dagsläget.

Jag skrev det igår men upprepar mig idag igen.

Allt handlar om pengar. För föreningen så handlar det om att för varje inlöst person ska göra av med så mycket pengar som möjligt. Det ska vara enkelt att köpa korv, kaffe, godis, öl mm. Dom skiter i om du är hockeyintresserad eller inte bara du gör av med så mycket pengar som möjligt. I dagsläget måste man gå igenom flera flaskhalsar om man ska ut och ta luft, röka, köpa en öl. ect. Hockeybussen tycker jag personligen att den är relativt dålig, framför allt för dom som bor lite utanför Sundsvall. Du har 1 tid att passa annars är det kört.

Allt som jag har skrivit samt mycket mer måste förbättras. Allt måste bli enklare, det måste bli bättre.

Detta leder till högre intresse både för företag, den halvt ointresserade individen och kanske t.o.m medgångssupporten

Det skulle det självklart bli med en mutliarena centralt i Sundsvall. En arena som kan utnyttjas till allt ifrån hockey till någon konsert med någon världsartist och slutligen lite hästhoppning.

En sak som är klar är att det inte kommer att bli något nybygge under stundande lågkonjunktur.

En utbyggd plywoodlåda kommer inte att hjälpa Timrå IK att höja omsättningen. Ökad omsättning som leder för övrigt till utökad spelarbudget samt att konkurrera med dom stora drakarna i ES om dom stora stjärnorna.
Kommentera