1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1122440

Sv: Timrå IK årgång 08/09= En jävla skitmålis!
250kg kärlek: Svarar någon dag sent. Jag håller med i att backe har blivit bättre när det gäller att släppa och spela puck, något man främst såg i mitten av säsongen tycker jag, dom senaste matcherna tycker jag det varit si och så med den detaljen men det kan ju bero på andra omständigheter också. Generellt sett håller jag med, backe har blivit betydligt bättre på detta.

Jag tycker att det är viktigt att skilja på vad som skrivs och vad som skriks. Jag tycker att det är två skiljda saker, att håna sin egen målvakt på plats, speciellt när det verkligen inte finns något alternativ i kassen, saknar totalt konstruktivitet. Att såga en spelare här på HS behöver ju inte alltid vara hjärndött skitprat, ibland kan man ju faktiskt föra en nyanserad debatt om saken.

Åter till Backlund, visst han har måhända förändrat delar i sitt spel som varit till hans fördel men tavlorna MÅSTE BORT. Inget lag har råd med att ge bort 1-2 gratismål per match och speciellt inte Timrå IK. Jag håller fullständigt med i det du säger om backarna men ser det i ett annat ljus. Att backar gör misstag som resulterar i baklängesmål är naturens gång på något sätt, det är så det alltid har varit, det är så det blir baklängesmål...någon gör ett misstag. Man får kalkylera på att tappa en back på blå ibland och utsättas för 1 mot 2 eller 1 mot 3 lägen.

Vad man dock inte ska behöva kalkylera på är gratismål. Modos 2-2 mål är bara ett enkelt exempel: Man tappar en back och den andra täcker av passningsvägen perfekt, det är meningen att vemdetnuvar ska måsta ta ett vinkelskott och det är meningen att backe ska ta den. 1 mot 2 lägen är inget ovanligt i en match.

Trots hans stabila match igår så tror jag tyvärr som du att han just nu spelar sig ur föreningen och att det tyvärr är för sent att göra något åt det. Jag tror inte att han kommer att drunkna i anbud efter denna säsong och hade gärna sett honom som backup (önsketänkande).

Tillägg: Lotvonen och RJ's spel, sett över hela säsongen, är dock INTE något man ska behöva kalkylera med. Dom har varit för dåliga och hamnar således även på bänken när det går för långt.
Kommentera