1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1129888

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2009-02-19
ITK: jo dom där extra hundralapparna ni slantat upp jämfört med "vi" andra i hörnet gör ju att ni med gott samvete inte behöver delta i allt elände till aktiviteter som klacken utsätter oss med
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2009-02-19
andyo: Tycker att det konsekvent klagas alltför mycket på sittplatspubliken och gärna oss på långsidorna. Jämför gärna med sittplats i G(J)ävle osv. så kommer du att märka att vi är långt mer delaktiga när klacken drar igång än vad dessa är.

Dessutom hörs inte (jag talar av egen erfarenhet då jag bevittnat matcher både hemma och borta från ståplats) sittplats alls lika mycket vid stå då det av förklarliga själ är högre ljudvolym där.

Visst det vore en utopi om man kunde få med sig större delar av hallen/arenan såsom exempelvis AIK, Djurgården (både i hockey och fotboll) och Bajen (fotboll). Men dessa föreningar kan vi av naturliga orsaker inte mäta oss med i publikunderlag.

Söker du dessutom riktigt oengagerad sittplats publik i E.ON så råder jag dig att sätta dig på J sektionen någon match, maken till torrbollar existerar inte på annat håll i arenan. Ska jag sticka ut hakan så tycker jag att vi på C närmast bortabåset oftast håller förhållandevis hög sittplats standard.

That's my 2 cents.


Och för att inte vika ned mig så måste jag såklart få klaga på någonting, i gårdagens match fanns det inte mycket men Robin Jonssons ständiga klavertramp när han försöker få in open-ice tacklingar gör att jag ständigt tvingas leva med en risk för hjärtattack.
Kommentera