1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1133230

Sv: Brynäs - Timrå IK 2009-02-26
Självklart är det väldigt starkt att det blev slutspel till slut. Att missa det har man ju varit orolig över under större delen av säsongen och det visades ju att man fick rätt om vi tänker på oroligheten alltså. Vi gick till slutspel på näst intill mållinjen och vi gjorde det genom att förlora oss till slutspel. Det är kanske en viss tjusning med det också, vad vet jag.

Nej jag förstår Challe som var väldigt irriterad efter matchen. Han var inne på domarnivån (jag gillar när det inte blir så mkt utvisningar och petigt värre men det här var väl lite väl) och sitt lags misstag som fällde avgörande. Denna match borde vi inte förlorat. Den saken är säker! Men även om vi gör lite för mycket misstag (där onödiga utvisningar är inkluderat så som 6 man på isen och Robins hakning) så har vi en mängd bra lägen att utnyttja. Det missas för mycket målchanser helt enkelt. Sedan tycker jag Lindbäck svarar för en något mer stabil insats i målet. Jag hoppas och tror att han blir TIKare nästa säsong.

Mest besviken är jag över min tro på att vi skulle sluta sexa. Trodde stenhårt på två raka segrar samtidigt som att SAIK åtminstone skulle förlorat ikväll. Men va fan. Slutspel! Det får vi innerst inne vara väldigt nöjda med med tanke på säsongen och dess strul som varit med ditten och datten. Tittar vi på lagsammansättningen så är slutspel helt ok. Det finns dom som har det värre. Ledtråd: Nolaskogs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå IK 2009-02-26
Höjdpunkten förutom slutspel för mig måste ändå vara T T's slutspelsdans till Per Gessle - Här kommer alla känslorna på en och samma gång framme i bussen.. Det var glädje på hög nivå :)
Kommentera