1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1154907

Sv: Silly Season 09/10
Hahl Bundy: Härligt Hahl Bundy ;-)

Men håller du inte med i sak, att det är ett j-a gnäll på att det inte kommer in några nya spelare och vi får inte veta vad som händer? Ingen tror väl på fullaste allvar att sportscheferna sitter och rullar tummarna. Låt dem få fokusera på sitt jobb istället för att lugna oroliga gästboksbesökare ...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Luka: Jag måste få lägga mig i.

Naturligtvis har du en poäng i det du skriver. Men samtidigt bör man ha klart för sig att det sällan brukar bli "billigare" att hitta spelare ju längre tiden går, även om det är långt kvar än.
Jag hade varit mer lugn om något litet namn slunkit igenom till oss supportrar så att känslan fanns där att det jobbas febrilt. Uppslagen som ventileras nu i media är spelare man tittar på men inte är intresserad av, typ.

Antingen mörkar Linkan fruktansvärt bra där han sitter relativt nöjd med de spelare han gjort klart med. Eller så kan det vara precis tvärtom.

Om Sundh nu är på väg bort så kan det faktiskt innebära att Chrippe närmar sig Timrå IK. Frågan är vad som blir bäst?
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Luka: Nej dom sitter inte o rullar tummarna. Men samtidigt måste man förstå att det kan finnas en viss oro i supporterleden när den ena spelaren efter den andra lämnar, de spelare som man jagar tackar nej o det inte presenteras några spelare (än). Det enda man hör är att det finns ett visst intresse för den o den men ........ osv osv.

Att sen få utlopp för den oron härinne i ett Forum där Timrå IK ska diskuteras o lagbygget mm mm inför nästa säsong, ser jag nåt positivt i (i all negativitet), pga engagemanget o att supportrarna brinner för laget.

Att Sundh lämnar är ingen nyhet. Det har man vetat länge liksom de rykten som florerar om bra spelare på ingång.
Det som oroar i det fallet är om det till slut blir ett Nej. Hur säkra är egentligen ledningen på att de kommer?
Om det blir nej, Då står vi där med arslet bart o byxorna nere. Det får inte hända.
Kommentera