1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1154911

Sv: Silly Season 09/10
Luka: Jag måste få lägga mig i.

Naturligtvis har du en poäng i det du skriver. Men samtidigt bör man ha klart för sig att det sällan brukar bli "billigare" att hitta spelare ju längre tiden går, även om det är långt kvar än.
Jag hade varit mer lugn om något litet namn slunkit igenom till oss supportrar så att känslan fanns där att det jobbas febrilt. Uppslagen som ventileras nu i media är spelare man tittar på men inte är intresserad av, typ.

Antingen mörkar Linkan fruktansvärt bra där han sitter relativt nöjd med de spelare han gjort klart med. Eller så kan det vara precis tvärtom.

Om Sundh nu är på väg bort så kan det faktiskt innebära att Chrippe närmar sig Timrå IK. Frågan är vad som blir bäst?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Helt klart har du rätt i att det "sällan blir billigare ju längre tiden går". Samtidigt vet vi av erfarenhet att det är månaden efter VM som det mesta brukar klarna.

Jag hade gärna sett Sundh hellre än Axelsson, men antagligen har väl prislappen varit olika på killarna. Och som du skriver så kanske Chrippe är på ingång istället för Sundh. Och enligt mig är det ett plus. Visst var Sundh bra i slutspelet, men vi ska ju ta oss dit också och då är nog Chrippe att föredra, dessutom var han ju riktigt bra i slutspelet också.

Detta blir mitt sista inlägg i denna lilla debatt som började med att jag reagerade på en tämligen intetsägande text om Skellefteås planer som lyftes fram här i gästboken.

Jag förstår frustrationen hos många och sitter inte så j-a trygg själv heller, men visst tusan får vi ihop ett lag som är med och fajtas om en plats i slutspelet :-)
Kommentera