1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583232 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1165181

Sv: Apropå nånting...
ante08: Sheriffen 112 Sjöstedt. My, myself and I.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Det här får mer än gärna raderas. Låt det stå kvar någon timme sedan kan ni som har befogenhet eliminera inlägget.

Alltså, jag förstår inte Timrå-supportrars frustration. Är det inte uteblivna spelarinköp så ger man sig genast i kast att kasta skit på någon annan. Så löser man inga konflikter, så reder man inte ut diskussioner. Var konstruktiv, bemöt varandras åsikter i stället för att ge sig på den som försöker sig på att skriva, någorlunda konstruktivt.
Jag tar inget parti för någon. Forumet är till för att uttrycka sin åsikt, men vad händer? Jo, någon eller några har svårt att komma sams och genast tenderar hela Timrås forum att rasa ihop.

Jag är inte ett dugg intresserad av vem som går på Timrås gator eller vem som legat med vem. Om det skall pratas allvar är jag intresserad av vad som händer i truppen, hur de tränar, vem som har skadebekymmer o.s.v. I stället får man läsa vilka som inte gillar varandra och hur de ska ta sig till avgrunden, typ. Bespara mig (och andra) det. Var sams, diskutera sakligt, ogilla andras åsikt men bemöt det med värdighet. Det är riktigt tråkigt att läsa hur riktiga urtikare lackar ur på varandra. Hallå, vi håller på samma lag, vi häckar på forumet av samma anledning. Ändå kan ni inte skärpa till er ton och på ett någorlunda nyktert sätt uttrycka er.

Magnus Sjöstedt diskuterar provokativt, men han håller isär begreppen. Jag ogillar hans sätt att skriva mellan varven men hans explosivitet när han skriver kryddar detta forum något alldeles extra. Låt han, med flera provokatörer, hålla på. Vad vore detta forum utan dem? Igentligen?

Är det något jag eventuellt hakar upp mig på är det Sjöstedts rätt negativa inställning till Sundh. I övrigt tycker jag att han har en hel del rätt i sina känsloyttringar.

Men återigen. Kan vi inte diskutera saker utan att blanda in personliga förehavanden? Det skulle bli så mycket enklare.

Kommentera