1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167584

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Okej, men jag har inte sagt att Riku Hahl har varit ett arsle (på tal om att lägga ord i min mun). Bara Nubben är ett arsle.

Jag förklarar mig vidare:

Timrå IK är inte klubbledningen. Timrå IK är oss allihop. Jag har inte legat med Nubbens fru eller gjort något för att han skulle ha en anledning att förnedra Timrå IK och därmed också göra mig väldigt besviken. För det blev jag.

Har han agg mot Timrå IKs klubbledning så får han rikta detta agg på något annat sätt än att såra dess supportrar och medlemmar som han gör då han skadar hela klubben. När jag skriver skadar klubben så är det alltså att värva en spelare som han själv en gång har värvat hit, alltså inte att han själv bytte klubb.

Det är väl inte svårare än att han om det skulle varit illa för honom här att han då berättar sanningen så vi får ställa klubbledningen till svars då det är medlemmarna som tillsätter den styrelse som tillsätter denna ledning. Till exempel.

Förstår du nu hur jag tänker?

**

Skarin: "Borde han nekat en sådan bra center till sitt nya lag?"

El Macos inlägg 17.49 har i sina två första stycken väldigt bra anledningar till att svara JA på den frågan.

Man får ju tycka som man vill. Så klart. Men det är själva kärnfrågan för mig.

Varför Hahl och andra stjärnor lämnar Timrå IK är en annan och klart viktigare diskussion. Den skulle gärna diskutera om jag hade annat än gissningar att komma med.
Kommentera