1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581706 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167574

Sv: Fallet Nubben
Hur svårt kan det vara att förstå att Ricky Halh INTE VILLE vara kvar i vårt kära, kära, kära TIK? Jag är mer besviken på Hahl än Nubben. Jag är mer besviken på varför exempelvis just Hahl inte ville vara kvar här. Jag blir alltid förbannad när "stjärnor" inte längre vill vara kvar här. Irritation och en massa snack uppstår. Och när det inte bara handlar om pengar blir man ju än mer irriterad.

Och appropå det så kallade avtalet:

- Vi står för det vi lovat. Men vi har inte sagt att vi inte kommer att värva någon därifrån, utan att om vi ska ta någon så ska det vara en spelare som först beslutat sig för att lämna Timrå. Vi ska inte försöka värva någon genom att säga: Lämna Timrå, du får en massa pengar av oss.
–Spelare rör sig mellan klubbarna och det här är spelarnas marknad. För något år sen tappade vi Anton Axelsson till Timrå.
–Sen har vi ju inte heller gjort klart med någon spelare från Timrå IK, säger Ahdrian.

Den där informationen räcker för mig att förstå vad allt handlar om. Inga konstigheter så att säga. Det var för det första inte ens nära att Hahl skulle bli kvar här eftersom han inte ville det. Det är väl det som är det mest tråkiga.
Det som däremot går att diskutera är väl om Nubben borde sagt nej till Hahl även om han ville till VF. Nubben visste ju att Hahl ville lämna TIK. Borde han nekat en sådan bra center till sitt nya lag? Nja. Det kändes helt klart väldigt tufft och jobbigt just då, dels över att Nubben och TIK valde att gå skilda vägar så klart av olika anledningar. Men framförallt över att Hahl inte ville vara kvar i mitt kära TIK. Varför ville han inte det?

Sedan gillar jag Unos inlägg från i morse. Efter det drog denna fantastiska diskussion igång igen om vem som gjorde rätt och fel, varför det blev si och varför det blev så. Haha. Herregud!
250 kg tycker jag också gör bra inlägg i frågan. Att jag inte är på Jimmys och El Macos sida kring detta är väl allmänt känt nu mera. Men jag respekterar deras bild av fallet Nubben. Jag tycker heller inte om den här händelsen. Men jag är mer irriterad över varför det blev så och i min värld kommer jag aldrig sjunka så lågt att kalla Nubben för arslet, även om väldigt många arslen är fina att titta på och leka med.

Kan vi inte alla bara enas om att Timrå IK är bäst (ingen protest) och gå vidare?

Till sist var det inte menat att bli så här långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Okej, men jag har inte sagt att Riku Hahl har varit ett arsle (på tal om att lägga ord i min mun). Bara Nubben är ett arsle.

Jag förklarar mig vidare:

Timrå IK är inte klubbledningen. Timrå IK är oss allihop. Jag har inte legat med Nubbens fru eller gjort något för att han skulle ha en anledning att förnedra Timrå IK och därmed också göra mig väldigt besviken. För det blev jag.

Har han agg mot Timrå IKs klubbledning så får han rikta detta agg på något annat sätt än att såra dess supportrar och medlemmar som han gör då han skadar hela klubben. När jag skriver skadar klubben så är det alltså att värva en spelare som han själv en gång har värvat hit, alltså inte att han själv bytte klubb.

Det är väl inte svårare än att han om det skulle varit illa för honom här att han då berättar sanningen så vi får ställa klubbledningen till svars då det är medlemmarna som tillsätter den styrelse som tillsätter denna ledning. Till exempel.

Förstår du nu hur jag tänker?

**

Skarin: "Borde han nekat en sådan bra center till sitt nya lag?"

El Macos inlägg 17.49 har i sina två första stycken väldigt bra anledningar till att svara JA på den frågan.

Man får ju tycka som man vill. Så klart. Men det är själva kärnfrågan för mig.

Varför Hahl och andra stjärnor lämnar Timrå IK är en annan och klart viktigare diskussion. Den skulle gärna diskutera om jag hade annat än gissningar att komma med.
Kommentera