1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167616

Sv: Fallet Nubben
TimråikPower: Försök förstå vad jag skriver nästa gång du hasplar.

Jag har följt Jimmy H sedan hans start på forumet. Från att han hade svårt att stava till idag. Jag är en av Jimmys absolut största fan, och jag älskar verkligen Jimmys kunskaper om hockey i allmänhet och Timrå IK i synnerhet.
Däremot är det varje människas rätt att ifrågasätta saker som en person skriver om det inte riktigt överensstämmer med sig egen bild. Och det var just det jag gjorde under gårdagkvällen. Dessvärre tolkade Jimmy mina inlägg som mer eller mindre personliga påhopp. Och visst, så kan man tolka dem, men det var inte min mening att kritisera Jimmy som person utan det faktum att Nubben är ett arsle utan att jag fått speciellt starka bevis för att det är så.

Jimmys starka övertygelse om att Nubben är ett arsle gjorde att mina funderingar mer riktades mot Jimmy och hans sätt att diskutera än själva kärnfrågan, Nubben.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: "Däremot är det varje människas rätt att ifrågasätta saker som en person skriver om det inte riktigt överensstämmer med sig egen bild."

Det var ju inte riktigt så jag menade.
Vad jag faktiskt menade var att en skribent... (Jimmy Hamrin i detta fall) som vill fånga ett allmänt intresse alltid skriver till något mer än det som rör själva sakfrågan. Något som gör att läsaren verkligen fastnar för ämnet. Sin egna uppfattning eller någon sorts historia utöver som gör grunden mer intressant för läsaren.

Fråga vilken dagstidningsskribent som helst. Jag lovar att alla gör detta för att krydda till läsningen och öka intresset.



Nu sätter vi punkt ;-).
Kommentera

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: Jag tycker inte att jag eller någon annan ska måsta bevisa varför man känner sig sviken. Som att det ska finnas ett allmänt regelverk för att det ska vara rätt att tycka eller känna något.

Känner man så, då gör man det. Det har med min etik och moral att göra. Han skulle ha låtit bli Hahl, om denne så bönande och bad om att få komma till Frölunda. That´s it!

Varför han lämnade Timrå IK kan inte ta bort den händelsen. Hahl värvades fortfarande till Frölunda.

Uno Gordon: För mig handlar det inte om att ta ställning för TJ eller Nubben. Det handlar om vad Nubben gjorde mot Timrå IK (och alla vi som emotionellt drabbas av det) då Riku Hahl värvades till Frölunda. Jag upplevde det som att föreningen förnedrades med anledning av att Nubben vid det tillfället visste allt om Timrå. Den förnedringen hade Nubben kunnat undvika.

Han hade kunnat säga: Nej, jag kan inte av respekt för...

Men det gjorde han inte. Då blev han ett arsel i min bok. That´s it!
Kommentera