1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582998 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1175165

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Vi ser på saker olika. Jag tycker Skogs var dålig även efter jul. Var han så dålig som han var under hösten pga att han var halvskadad så är det ju bara att beklaga, det är i så fall inte lojalitet, bara dumhet. Bättre då att vila några matcher och komma igen i bra form. Så dålig som han nu var så tillförde han ändå ingenting. I vilket fall: nu har han haft en säsong på sig utan att visa ett skvatt, mer chans än så förtjänar inte en dyr "etablerad" back i min bok. Så dåliga värvningar har vi inte råd att göra.

Sonntag och Granath har antagligen värvats som 7:e och 8:e back ja, men det har väl aldrig yttrats något officiellt från Timrås håll vilket backpar de är tänkta att spela i, det är väl snarare en slutsats som har dragits här på forumet i sunt förnuft? Samma sak med deras prislapp, det vet vi heller ingenting om, förutom att ingen som är någorlunda seriös kan ge sådana spelare lön annat än långt, långt under ligans medellön (Jag är emot att man ger Granath pengar öht). Jag är dock inte så säker på att vi kommer att slippa dessa allsvenska killar i tre första backpar under säsongen. Det är ju dessa killar som ska in så fort skadorna börjar rulla in, och redan nu i början av säsongen blir väl minst nån av dem aktuell som ordinarie innan Caslava kommer?

Sonntag tycker jag ändå är en intressant spelare, han accepterar jag helt klart som tilltänkt fyllnadsback på sikt, men Granath? Vissa verkar ändå rätt nöjda med vad Granath visat hittills, själv tyckte jag han var kass i en seg SCA-cup så därför väntar jag med stort hopp på att bli upplyst av hans kvalitéer när elitserien väl dragit igång. Nånting extra måste det ju vara om man "specialgranskar" en kille i en fullständigt betydelselös match i Ejendals arena...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Ditt enorma hat mot Granath fortsätter ser jag, trots hans klart, klart godkända försäsong. Det enda du har rätt i är att det inte är nu utan i serien som SAMTLIGA nyförvärv ska visa hur bra de är.
Märker vidare att du hellre vill ligga med Sonntag. Det är stenhårt mellan honom och Granath skulle jag vilja säga. Båda har överraskat positivt tycker jag. Men alla har vi ju våra favoriter. Själv har jag ingen. Jag vill bara vara så rättvis som möjligt. Många verkar ju ha svårt med det.

Vidare har jag granskat Leksands backar i kvalserien förra säsongen. Allt var inte Granaths fel om man säger så, hehe. Att spela tillsammans med Ekman-Larsson eller Per-Anton (som nyss fick kicken av LIF) kanske inte var det allra lättaste heller. Sedan hade dom fina skadeproblem i försvaret kan man ju konstatera. Gick på kort om folk där bak. Även en sådan som Lello hade haft STORA problem. Det hade han ju iofs redan hos oss i slutspelet om man säger så. Där var kelgrisen inte bra. Ska jag gå in mer ingående på detta resonemang så kan jag göra det.

Ambroo: Ja det här med Moe är ju väldigt......känsligt om inte annat. Det här var inte så kul. Man blir orolig när saker och ting inte verkar stå rätt till. Men jag vet ju inte alls vad det här handlar om. Den som iaf borde veta lite mer är väl Bloggrin, som varit på de flesta träningarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Lojalitet säger du? Vad fan skulle vi ha spelat med istället då anser du? Skulle vi ha matchat sönder junisbackarna från J-20 och J-18 när vi hade ett intensivt spelprogram. Prognoserna var väl som sådana att man ansåg att Skogs skada inte skulle kunna förvärras men att ett ingrepp eller dylikt skulle ha gjort frånvaron onödigt lång. Man avvaktade därför chansade med placeboeffekten. Att det hela skulle släppa. Man kan alltid diskutera rätt eller fel fram och tillbaka i oändlighet. Men jag är beredd att ge Skogs lite tid till att visa vad han går för. I år får han en bättre omgivning. Skogs kan ju åtminstone dela ut en tackling till skillnad från Robin Jonsson och Kimmo Lotvonen.

Jag kommer ihåg hur oerhört frustrerad jag var när Mackan Karlsson lirade med oss också och året efter han gjort succé spelade som en våt ängsmark i egen zon. Jag höll på slita mitt hår tills jag fick veta att han spelat skadad. Då lugnade jag ner mig. Då var han förlåten i mina ögon.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
..så är det skönt att Mattias Karlsson äntligen blev pappa idag så att det inte påverkar ES. :)
Kommentera