1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1175184

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Ditt enorma hat mot Granath fortsätter ser jag, trots hans klart, klart godkända försäsong. Det enda du har rätt i är att det inte är nu utan i serien som SAMTLIGA nyförvärv ska visa hur bra de är.
Märker vidare att du hellre vill ligga med Sonntag. Det är stenhårt mellan honom och Granath skulle jag vilja säga. Båda har överraskat positivt tycker jag. Men alla har vi ju våra favoriter. Själv har jag ingen. Jag vill bara vara så rättvis som möjligt. Många verkar ju ha svårt med det.

Vidare har jag granskat Leksands backar i kvalserien förra säsongen. Allt var inte Granaths fel om man säger så, hehe. Att spela tillsammans med Ekman-Larsson eller Per-Anton (som nyss fick kicken av LIF) kanske inte var det allra lättaste heller. Sedan hade dom fina skadeproblem i försvaret kan man ju konstatera. Gick på kort om folk där bak. Även en sådan som Lello hade haft STORA problem. Det hade han ju iofs redan hos oss i slutspelet om man säger så. Där var kelgrisen inte bra. Ska jag gå in mer ingående på detta resonemang så kan jag göra det.

Ambroo: Ja det här med Moe är ju väldigt......känsligt om inte annat. Det här var inte så kul. Man blir orolig när saker och ting inte verkar stå rätt till. Men jag vet ju inte alls vad det här handlar om. Den som iaf borde veta lite mer är väl Bloggrin, som varit på de flesta träningarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Skarin: JAg vill ligga med tommy bohlin, i en minibuss och höra cliff Burtons basslingor;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Åh jag som tyckt att Sonntag och Granath skött sig bra på isen!Ser man så in i helvete fel numera..Fan då kan man ändå gälla lite på backen Karlsson också då mot Brynäs i sca-cuppen.faan sämre backspel som han gjorde i den matchen får man ju leta efter...alla har väl sina upp och ner matcher,det kommer och går!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Skarin: Äh, jag hatar inte Elias Granath. Jag tycker inte ens han är dum, jag tycker bara inte att han är en spelare som förtjänar att få en chans i Timrå IK. För att jag ska vara nöjd med en värvning ska spelaren ha uppvisat en viss minimumnivå av talang och/eller meriter för att platsa i elitserielag med slutspelsstatus och det har sannerligen inte Elias Granath gjort. Visst, Leksand är ett sugigt lag, och det är ju knappast bara Granaths fel att det gick åt pipsvängen i kvalserien, men vem har sagt det? Jag såg en hel del kvalserie, och av det jag såg av Granath var det inte mkt att hänga i julgran. Ingenting alls faktiskt. Dålig omgivning säger du, ja, eller så kan ju Granath själv ha bidragit till att en som Ekman-Larsson spelade under sin förmåga. Det var snarare den bilden jag fick, av många halvkassa backar i Leksand var Granath en av de sämre. Flertalet Leksandsfans verkar rätt överrens med den versionen också. Men annars öppnar ju ditt resonemang för en stor allsvensk marknad, det finns massor med backar där att plocka som säkerligen skulle bli bättre i en bättre miljö - Sundsvall hockey är ett skitlag, men det är inte bara Stefan Anderssons fel, killen lär knappast hålla elitserieklass och har inte visat några sådana takter ännu, men vad gör väl det, han är ju billig (men just ja, tyvärr inte stor…).

Du har ingen favorit säger du? Ifjol vid den här tidpunkten var det väl Tomas Skogs, men i rättvisans namn har du ändrat dig nu antar jag :)

Beträffande Lehto: Utan hans insats i grundserien hade vi överhuvudtaget aldrig gått till slutspel. Ska jag gå in mer ingående på detta resonemang så kan jag göra det.

Jag vill att det ska gå så bra som möjligt för Timrå och därmed vill jag även att Granath ska lyckas. Men det hindrar inte att jag är kritisk till att man tar hit honom från början. Jag hade hellre sett t ex Peter Messa.
Kommentera