1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1177299

Sv: Apropå nånting...
Så är det fantastiskt att inte Eric Moe går in på sex backar i Timrå IK säsongen 09/10. Han slutade ifjol, trots tretton matcher färre än de flesta andra backar, på elfte plats i den totala poängligan och var femma i plus/minusstatistiken. Det är väl inte direkt så att han har spelat sig ur laget under försäsongen då han endast fått en match från start på sin ordinare position, i resten har han ju som bekant fått lalla runt som forward/center.

Vad är det om, Charles?! Granath, Sonntag, Skogs? Näe, det håller inte det här!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: "Så är det fantastiskt att inte Eric Moe går in på sex backar i Timrå IK säsongen 09/10."

Säsongen tycker jag är lite hårt att dra till med idagsläget. Däremot så ser det inte ut som att han kommer att vara på tre backpar i premiären. Efter den matchen så är det ny uttagning till matchen mot Frölunda.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Antingen är Moe dum i huvet eller så är Charles det. Nån måste tveklöst vara det om inte killen får spela på 6 backar. 3 Allsvenska backar in som ordinarie, jamen jippie, det blir kanske inte så bra det här ändå...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Ambroo: Halvtaskig inställning, slö, inte går in för sin uppgift, då kanske det blir så här? Med tanke på Challes uttalanden, inte minst det i Dagbladet för en tid sedan, så tolkar åtminstone jag det som att Eric inte visat rätt inställning under försäsongen. Jag har ingen som helst aning om hur det verkligen förhåller sig, och jag liksom du tycker att hans facit förra säsongen öppnar för en hel del spekulationer.

Challes val att sätta Moe på forward/centerposition tyder på att något är galet. Antingen beror det på Moe eller så har Moe helt enkelt inte levt upp till de krav Challe har på honom som spelare. Men att något är fel känns rätt uppenbart.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Oseriös kanske?
Kommentera