1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1185775

Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?
KniveN: Och det är fortfarande Challes uppgift att se till att spelarna ger 100% i alla lägen. Ger inte spelarna järnet är det antingen fel tränare eller fel spelare eller möjligtvis både och.

Det har varit en känslomässigt inledning det här, det mesta jag skriver är i direkt samband till matcherna jag bevakar. En del av det ska tas med några nypor salt. Men jag tror ändå att Timrå skulle vara ett bättre lag med en annan tränare och en annan sportchef. Det står jag för. Därmed inte sagt att jag vet precis vilka man skulle rekrytera istället. Om jag kritiserar någonting betyder det inte automatiskt att jag sitter inne med lösningen på problemet så att säga.

Anger, Karlsson och Hynning kan vara dåligt jobbat av Linkan. Det kan även vara bra. Det vet vi inte riktigt än. Oavsett så ser jag ändå hellre en annan sportchef. jag kommer aldrig vara bekväm med det sättet man rekryterar Stefan Lindqvist. Om det sedan visar sig att man kan göra guld av sand så visst, då har jag väl jättefel, men i min värld finns det ingen som helst logik att Linkan är sportchef i Timrå IK.

250kg Kärlek: Tråkigt att göra dig besviken, men jag har aldrig haft för avsikt att vara helt balanserad i det jag skriver. Då får jag hänvisa till andra skribenter, t ex den utomordentlige Bragd-Birger. Många inlägg är bara rena känsloyttringar precis som någon skriker något från läktarn under match.

Challe kommer alltid att vara en kontrovers för min del. Klart att han inte är en usel tränare, långt ifrån. Men jag är inte alls överrens med det sättet han leder laget under match på och jag inbillar mig att han inte är direkt klockren att coacha ett lag som är beroende av många talangers utveckling. Jag kan ha råfel, men jag tror att Timrå kan vara ett bättre lag med en annan tränare, ok?

Där försvann Sverige från VM 2010. Bajskorv...

Svarskommentarer

Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?
RocknRolf2: Det är spelarnas uppgit att ge 100%, det ska inte behövas någon tränare som talar om detta.

"Anger, Karlsson och Hynning kan vara dåligt jobbat av Linkan."
Det är inte linkans fel om spelarna inte kommer upp till "sin standard"