1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1185807

Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?
RocknRolf2: Det är spelarnas uppgit att ge 100%, det ska inte behövas någon tränare som talar om detta.

"Anger, Karlsson och Hynning kan vara dåligt jobbat av Linkan."
Det är inte linkans fel om spelarna inte kommer upp till "sin standard"

Svarskommentarer

Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?
RocknRolf2: Det finns så många andra parametrar att ta hänsyns till än den enkla uppmaningen du kommer med: sparka Linkan och Challe.. Jag vill inte att Timrå skall sparka en tränare - punkt slut! Vi står över sånt tjafs. Låt Linköping, Modo och Södertälje ta patent på sådana patetiska lösningar. Sedan kan du inte mena allvar när du påstår att sportchefen också skall sparkas? Vad hjälper det laget idag?

Timrå hade ett glimrande lag för ett par år sedan och en sportchef med underbara visioner om guld. Den sportchefens visioner kolliderade kraftigt med kassörens uppfattning om läget och helt plötsligt stod Timrå utan denne visionär. Visionären finns numera i Göteborg och förser Göteborgarna med underhållning á la patetiskt. Han fick utrymme att köpa allt han pekade på och lyckades alldeles, alldeles - underbart?
För närvarande parkerar hans lag på ingenmansland, cirka en poäng framför laget du gillar att dissa - Timrå IK.

Linkan som tydligen är så bedrövlig har plockat ihop ett gäng som kostar hälften (typ, generaliserar) av våra tidigare trupper och har lyckats karva bort en hel del dött kött (Hedström) ur truppen. Det nya laget har inte rest sig som en fågel Fenix ur askan, men man presterar en match idag som förtjänar ett satans stort utropstecken efter slutsiffrorna 5-2.

Om du sedan tror att dagens resultat inte har något med Challe Berglund att göra så tycker jag att du har vansinnigt fel. Jag såg ett Timrå som hade bestämt sig. Som visste vad man skulle göra - och som gjorde precis det. Kanske hade vi dessutom ett par puckar som studsade vår väg idag? Absolut! Men det behöver vi väl fan inte be om ursäkt för? Lex tre bortdömda viktiga mål varav två helt felaktiga.

Nä, idag så vi ett lag som hade hittat vägen och som hade en ledare som hade stakat ut riktningen. Låt inte tabellen förblinda er. LHC är inte ett bottenlag - precis på samma sätt som Timrå inte heller är det. Idag passerade vi Modo och tydligen inväntar vi två förstärkningar á la magnifiqé. Det gör inte Modo. Foppa skall spela i NHL.
..Och vi skall inte sparka Challe. Challe brinner för det här. Challe är en vinnare. Challe ger inte upp så jävla lätt. Challe kommer vara den ledande tränaren i elitserien i mååånga år framöver..

Dessutom är Timrå obesegrade på hemmaplan efter ordinarie tid fortfarande. Det borde väl betyda nåt? Samtidigt vågar jag nästan lova att vi tar Skellefteå på bortaplan i nästa match om vi kommer upp till 75% av dagens kapacitet.

Ja, jag tror stenhårt på att det här laget knytit näven i byxfixan så knogarna spruckit. Vi kommer få se helt andra takter framöver - var så säker. Nu vet grabbarna vilka roller de har och Anger vet exakt var nätmaskorna är.
Underbara hockeykväll ,urusla fotbollskväll.