1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1186982

Sv: Silly Season 09/10
stefan jalonen: Alldeles riktigt. Men Crippe har mognat som människa i många avseenden och det är inte försent än heller för Mathias. Det handlar ofast om harmoni i tillvaron också. Det är lätt att fly ifrån vardagen med hjälp utav spriten och har man dessutom en stadig inkomst som inte förhindrar detta så är de lätt att trilla dit. Men som jag skrev tidigare, man måste folk få ett flertal chanser till bot och bättring innan man helt avfärdar dem som idioter.

Jag tror också att om Matte hittar en livskamrat som är hans raka motsats men med skinn på näsan som kan få honom att avstå drängfyllorna men ändå känna sig tillfreds med tillvaron på helgerna så är mycket vunnet.

Dessutom hjälper nog dottern till att få honom att fundera på vad han håller på med. Se på Crippe, Therese formade honom till en man. Och det kan säkert någon själslig TIK också göra om de får chansen att bearbeta Månsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon: Ta fram HBT-flaggan. Hur kan vi vara så säker på att en kvinna få Månsson på rätt spår. Det kanske bara handlar om vem som sitter bredvid i omklädningsrummet. Vem vet, han kanske är en riktig EOD?

Snabblexikon:

HBT - Homo, bi. trans
EOD - från engelskans Equal Opportunity Dater
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon:
Ahh...du är nog inne på nåt där. Linkan får starta en kontaktförmedling helt enkelt ;-)
Kommentera