1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194658

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Ian: Jag vet inte vem du är och det skiter jag fullständigt blankt i också om jag skall vara ärlig. Men att påstå att man inte är någon supporter för att man kritiserar ett mögligt lagbygge är ju helt uppåt väggarna! Vilken planet lever du på?

Såg nyss gråtfärdiga Bajen-supportrar på TV-sporten och Timrå IK kommer gå samma öde tillmötes framåt vårkanten så länge man inte använder huvudet och hjärtat när man spelar hockey. Jag skiter också fullständigt i hur de ser ut på träningarna, det är på match man skall prestera.

Och det kan jag säga dig på en gång att åker Timrå IK ur denna gång så kommer aldrig att komma tillbaka och då kan man lika gärna ta sitt pick pack och lämna Timrå för gott för då är framtidstron helt slut. Arbetslösheten är skyhög och utan någonting att glädja sig åt och koppla av med för att bryta av den gråa trista vardagen med så finns inget kvar. Då blir Timrå en "spökstad" där ingen människa vill bo. Affärerna kommer att klappa igen och minnena från en svunnen era är det enda som kommer finnas kvar. För en sån som jag som vuxit upp i denna kommun skulle det känns lika grymt som för en statslös palestinier att bli rotlös. Att inte ha någonting att återvända till som man kan kalla för hem. Att tvingas förtränga sin identitet vore ytterst tragiskt och beklämmande. Jag kan inte med ord nog beskriva hur nattsvart det skulle vara då. Allting är på väg att rämna!

HJÄLP!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
TIK kommer att spela slutspel till våren. Suger nu men det kommer bättre tider. Forza Timrå krossa Djurgården.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Uno Gordon: Ja du Uno. Som jag skrev är det svårt att förklara för dom som int begrip. Jag kan börja med att försöka förklara att man kan kritisera på olika sätt. Du kan välja att gå med hata/ avgå-gänget. Det är konstruktivt eller nåt.

Vem jag är är väl ointressant? Varför nämner du ens det, när du i nästa andetag skiter i det? Måste man vara "någon" för att ha en synpunkt?

Om TIK åker ur så lämnar du Timrå? I rest my case...
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Uno Gordon: Försök med "Timrå kommer bli som en Bruce Springsteen-skiva: Nebraska".
Kommentera