1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1197116


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: Gillar verkligen din blogg. Gillar även din nyanserade bild av Challe. Även om jag inte håller med om allt kan jag verkligen störas av min egen fixering vid hans avgång. Jag vill liksom straffa honom när jag ser hur det virras där ute.

Dock, kritik som jag anser att han verkligen ska ha (och som är anledningen till att jag fortfarande vill ha bort honom) rör hans kassa visionära tänk. Nu är det väl tredje året i rad som Challe tvingas retirera och köra 'gammal timråhockey' när laget sladdar i tabellen. Första gången är han ursäktad pga skadebekymren som rådde då, men likväl: hans nydanande hockeyidéer suger.

Sen har vi hans fixering vid den passiva boxen. Visst, det funkade bra tidigare. Inte beroende på något 'Kenta-arv' som du mycket riktigt påpekar, utan på att man hade spelartyperna. Nu har man inte det. Till stor del beroende på att Challe ville ha andra spelartyper. Likväl kör man det här mongo-BP:t som t o m min hockeyointresserade fru kommenterade med 'haha, varför står dom bara stilla sådär för?'.

Sen har vi slutligen uttalanden som han strör omkring sig. Viss kritik som han riktat mot enskilda spelare provocerar verkligen (tänker främst på Erixon-dissningen), likaså hans märkliga 'jag ville ändå inte ha honom'-tjöt om Månsson.

Jag tror att Challe kommer vara ganska kall på tränarmarknaden efter den här säsongen, oavsett om han får vara kvar eller inte. Möjligt att Djurgården tar tebaks honom i någon form. Annars blir det nog allsvenskan för den gode Charles.
Kommentera