1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1199690

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Hahl Bundy: Ok, tack!

För min del kan man gärna byta Challe mot Boork rakt av i nuläget. Challe har fått sina chanser, men nån gång måste det vara nog. Att han efter all denna tid fortfarande sliter med att få PP och BP att funka är ett stort svaghetstecken.

Vi kan vinna några matcher i rad på ren inspiration när vi får en bra start, men vi har inte stabiliteten för att klara oss i matcher när vi har lite oflyt. Vi kan inte vända en matchbild som går fel innan det gått helt åt helvete.

Jag tror fortfarande att spelarmaterialet egentligen räcker åtminstone för att gå till slutspel, men nån måste få igång rätt känsla i laget. Att verkligen vilja vinna och vara beredd att offra något för det. För många söndagsseglare nu i matcher där det går lite tungt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Vi bör nog inte dra alltför långt gångna slutsatser av just denna match. Lika lite som vi skulle ha gjort det efter Frölunda och Skellhell-ditona.
Timrå ligger jävligt brunt till, och har gjort så sedan omgång ett.
Även om vi nu skulle vara inne i en vändningsfas är det naivt att tro att det ska radas upp segrar och bra spel tills vi ligger på en trygg slutspelsplats i tabellen.
Detta blir en kamp på kniven. Och då kommer vet man blott en sak: det kommer att blöda.

Och Challe lär sitta där han sitter, åtminstone ett tag till. Det har segern mot Frölunda sett till. Bytte man inte honom under uppehållet väntar man givetvis ett tag till.
Så är det, även om jag i likhet med de flesta skulle vilja se något annat. Vi kan Challe nu.

En spetsspelare in i truppen vore fantastiskt. Problemet är bara att det krävs någon i närheten av Pyrret-nivå för att det ska räcka. Och en sådan spelare är nog hyfsat omöjlig att finna i dagsläget. Jag har synnerligen låga förväntningar.
Däremot väntar jag mig betydligt mer av befintlig trupp. Det är erbarmerligt långt under rimlig nivå det presteras. Det finns liksom ingenting gediget att ta på överhuvudtaget. I någon del av spelet (offensivt, defensivt, BP, PP, whatever).

I det här läget kan jag bara se en enda utväg: desperation. Ligga på utav helvete och ge sig fan på att få till så fysisk, desperat jävla raggarhockey som det bara går. Tjonga puckarna åt helvete ur egen zon. Dumpa puckarna så fort man kommit över röd och bara köra. Älska att gräva efter sargerna. Hela tiden gå på mål och lägga puckarna ditåt. Vara så jävla jobbiga och enerverande som det ö h t är möjligt att vara på en ishockeyrink.

Äh, jag vet inte. Men det här är så klart inte kört än. De kommande tre matcherna kommer ge fler besked.
Kommentera