1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1202735

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2009-11-19

Huuuu, viktig match. Har alla kommit ihåg att tacka Modo ordentligt föresten? Eftersom de dumpat sin andre/tredjemålis hos Bobbarna kan Bobcats i sin tur låna ut sin förestmålvakt till oss för att vara jourhavande andremålis.

Min hopp och tro är att Rögle lagom till den här matchen kommer på att de i grunden faktiskt är ett uselt bortalag. Tror ni föresten att pressen på Kenny att dra på sig utrustningen igen ökat eller minskat sista dygnet....?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2009-11-19
El Maco: Ärligt och uppriktigt så har ni fått låna vår näst bäste målvakt. Men i er situation så får ni väl ta det ni får.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2009-11-19
El Maco: Pressen har nog i all väsentlighet ökat ur ett nationellt och globalt perspektiv. De nog rycka till i tarmarna hos Kenny med tanke på OS. Men det är nog ändå bara en flyktig tanke som virvlar förbi på näthinnan av den enkla anledningen att kärleken till sporten är så enormt stor och han får sig nog en flashback till livs och tänker "Fan vad skoj det hade vart med Vancouver" men sedan viftar han bort dessa tankar illa kvickt igen. För Rögle står i dagsläget inte rent poängmässigt i tabellen vid något vägskäl där man absolut är nödgade till att böna och be efter en comeback. Man har det väl förspänt ändå. Jag tvivlar starkt att den där lystna hungern i blicken finns kvar. Han är nog rätt nöjd med vad han har åstadkommit när längtan efter OS har lagt sig. Hade däremot Rögle vart i samma sits som Modo så vette fan hur han resonerat kring en comeback? Då hade nog hjärtat klappat fortare och han nog pliktskyldigt fått noga övervägt det hela både en, två och tre gånger om. Men NEJ Kenny Jönsson är nog lika mätt som Mats Sundin och inser att tiden är förbi.
Kommentera