1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1209140

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26

Bragd-Birger: Åsiktsbilden är inte svart eller vit. Man kan tycka att Challe är fel man att leda Timrå IK utan att vara onyanserad. Det är bara att titta på tabell och spel för det. Ska man gå in här och diskutera emot alla onyanserade ångesttexter så hamnar man i en position där man försvarar Challe utan att vara särskilt nöjd med vad han presterat. Vad finns det för mening att gå in för något sådant? Då låter man det vara.

Challe Berglund har många tvivlare. Betydligt fler sådana än han har supporters just nu. Men det är få människor jag talar med som öga mot öga uttrycker sig i så destruktiva termer som ofta beskrivs här.

Angående "ansvar för det man skriver" så förstod du precis vad jag menade. Sedan så har ju en etablerad skribent som du ett ansvar mot ditt eget rykte som skribent också även om du inte behöver konfronteras i andra sammanhang än här. Men det är trots allt inte dig jag diskuterade eller vänder mig emot utan det är den allmänna åsiktsnyansen på sajten.

Det som är märkligt är att protesterna på läktaren aldrig dyker upp. Ja, inte mer än att folk stannar hemma då. Slår vi 4200 imorgon?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-11-26
JimmyH: Jag skulle mycket väl kunna dyka upp på läktaren med en banderoll. Men då gör jag nog säkrast att lägga benen på rygg sedan också för att inte bli lynchad. Det är inte okej att vara negativ mot klubben och uttrycka sin ilska offentligt om man inte är starkt berusad då. Därför flocken håller ju aldrig med mig för efteråt när faktan finns svart på vitt. Jag får alltid ösa som fan när tankarna läcker för att skutan inte skall ta in vatten.

När har någon i föreningen bortsett Kent Norberg lyssnat på det jag sagt i något sammanhang. Ingen mig veterligen!

Förresten jag skulle aldrig ens komma upp i klacken med en banderoll där det stod "Avgå Challe", aldrig någonsin. Då skulle jag få gömma den väl och när den väl blivit utfälld skulle visselkonserten ta vid och jag skulle så ini helvete starkt motarbetad och ifrågasatt. Då skulle istället Challe få allt stöd och jag skulle framställas som någon jävla svartfot. Mitt budskap skulle få motsatt effekt.
Kommentera