1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582063 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1215755

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10

Johan J: Jag håller med Eskas helt och hållet. Det där hade du inte skrivit i våras. Det är väl klart att man hade accepterat om Sundh fick förlängt, men herregud vilken spelare han blivit i detta selektiva minnenas mecka.

Anger var en bra värvning även om jag hade svåra fiaskovibbar när han värvades som nu infriats med råge. Men det hade samtidigt kunnat gå åt andra hållet också. Sådant är ju i princip omöjligt att förutspå.

Att det fortfarande snackas Oscar Sundh på detta forum får mig att vilja genomföra en virtuell version av Columbine. Acceptera att han gått vidare till den där vidrigt fula tjejen med kristen uppsyn, det var vi som gjorde slut. Ta smällen. Gå in i galleriet på timraik.se om ni känner för att slitrunka lite åt vackra minnen. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10
Knylan: Vissa tycks också glömma, allvetare KniveN inkluderad, att Sundhs utveckling gick åt fel håll och inte bara rent statistiskt. Han kom in som ett yrväder, var tuff, grinig och gick rakt på mål. Han lämnade dock som en sargälskare med oförmågan att utnyttja sin fart genom ständiga bandysvängar och såna har vi tillräckligt många av.

Visst var han bra i boxplay, men han knäpper inte Axie på fingrarna, knappast heller Hynning, och de är nästintill identiska i övrigt. Rent poängmässigt så halverade han sina siffror från sitt första till sitt sista år och några matcher i Tre Kronor blev det heller aldrig på slutet.
Kommentera

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10
Sundh för mig det är ungefär, "vem var det?" Då saknar jag hellre Tenkrat på temat "sällan nämnda spelare som lämnat" han kunde transportera puck och förbannat fort gick det, kämpade som en illvilling och kunde även göra några mål.
Kommentera

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10

Knylan: Visst, lätt att vara efterklok men för mig ringer det klockan när en förening väljer att göra sig av med sina två bästa poängplockare. Man kunde ana att Anger efter ett par år utomlands kom hem och ville runda av karriären. Djurgården var inte intresserade att stå för pensionen, Anger ringde en gammal god vän och vips hade Linkan svalt betet.

Sundh är förlorad och vad beträffar Niklas Anger hoppas jag han lämnar Timrå så snart som möjligt. Han har gjort 2 mål så här långt och fler än det dubbla lär det inte bli. Drygt 2 minuters speltid idag. Då föredrar jag Starkov som i allafall visar lite vilja.

Kommentera