1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1216676

Sv: Apropå nånting...
Wesse1: Håller med, hur kul kan det vara att som spelare komma in på "sitt" forum och läsa vad som skrivs här...
Jag skrev tidigare om att jag sett Granath i Leksand och tyckte att det var en bra värvning jisses vad kritik det var om Granath då, det slutade med att jag till och med fick privata meddelanden om hur dum i huvudet jag var.
Men nu sitter samma människor och hyllar den gossen som en av de bästa i laget, om ni nu tänker efter, hur tror ni att han tog det välkomnandet han fick? Tror ni att det hjälper till när en spelare funderar på att skriva på för Timrå att dess supportrar "sablar" ner varje värvning som inte är av yttersta NHL-klass?
Nej, fram för att vara lite mer positiva till spelarna så kanske dom lyfter sig om dom är här inne och läser (vilket jag är övertygad om att dom gör).

Självutnämnda experter som bara sitter hemma och tror finns det många av på detta forum...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Steffe: Om man tar just Granath som exempel så verkar han uppenbarligen tagit nedsablingen på rätt sätt...medan Karlsson, som fick en unison hyllning innan, gått precis åt motsatt håll. Vad visar det?

Annars håller jag med om att stämningen här inne är skit nuförtiden. Något jag själv sannerligen bidrar till med mitt dravel.
Dock: jag hoppas verkligen att ledningen är inne här och läser. Den här 'vi och dom'-situationen mellan klubbledning och fans har vi inte haft på väldigt länge. Den måste man hantera på något sätt.

Men, kommunikation är inte nuvarande lednings starka sida. Hemsidan används inte till något annat än pressmeddelanden, inför- och efter match.
Sen går tränare, sportchef och klubbdirre ut och säger lösryckta saker, ofta i motsatsförhållande till de andra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe: ja elias granat vart sågad som fan innan han ens börjat spela .. lite skillnad på mattias karlson han värvades som stjärnback . skulle ersätta lello . kan inte direkt påstå att han på något sätt levt upp till förväntningarna . och direkt tvärsågad har han väl inte blivit här inne heller tror och hoppas att han kommer göra en jätte fin vår säsong . och att man kommer få se de där skottet som man hört så mycket om
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe:

En sak till, angående Granath, så verkar han ha tagit det j-vligt bra om det är som du säger. Han insåg väl att han måste ge allt för att vinna supportrarnas hjärtan i så fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe:

Tror du på fullaste allvar att en spelare överväger att inte skriva på för Timrå IK pga av kritiskt granskande supportrar?

Nej, det enda dom är intresserad av är hur många nollor det står i lönekuvertet...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe: Kanonbra skrivit, håller med till fullo.
Kommentera