1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1232207

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Skön seger igår men jag var för bajsnödig för att vare sig se eller höra matchen. Jag såg sista 40 sek. det räckte, sen blev det reprisen.

Jag är för luttrad vid det här laget för att jag återigen ska gå i fällan, att hoppas, på ordet jag inte mer ska säga förrän serien är färdigspelad.
Jag hoppas inte längre på det utan hoppas fortfarande att vi undviker KS, det är Prio 1 för mig!

Bragd-Birger: "Give me sugar" sa du igår.
Jag gör inte det för vad jag än säger så är det brun socker i dina ögon. :) Sen vet jag inte men det känns som du är nån sorts journalist efetrsom du är så duktig med orden :)

Jag håller med dig i ditt inlägg igår att det skriks för mycket härinne vid förluster o allt avgå!!1! snack om allt o alla.

Själv kräver jag inte Linkans avgång heller.
Challe för mig ska det inte förlängas med o inte heller i dina ögon.
Då har vi TJ kvar o där är jag inte förhandlingsbar längre utan där vill jag ha bort TJ.
Han har gjort sitt o jag är naturligtvis tacksam för det han har gjort tidigare för Timrå IK men nu är det dags att avgå eller bli avsatt.
In med Söderström eller nån annan.
Varför? Det är det några som vet härinne men som jag inte tänker behandla offentligt på HS.
Men att det inte står bra till kommer från andra inom TIK:s organisation, familjemedlemmar o från sponsorer. Det är mycket som missköts.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Hahl Bundy: Jag tycker inte att Johansson nödvändigtvis ska lämna föreningen, vad jag däremot TROR är att någon annan person ska sitta som klubbordförande. Tomas enorma jobb för den här föreningen skall man ha full respekt för. Utan Jannes och Tomas jobb/engagemang för att ta tillbaka Timrå till elitserien har det sannolikt blivit väldigt svårt. Dock tror jag att Johansson lämpar sig bättre som en renodlad ekonomi-ansvarig än att inneha posten som klubbdirektör.

När det sedan gäller Lehtonen så fanns inga konflikter mellan honom och någon annan i Vf. Det som gjorde att Lehtonen valde att flytta hem igen ligger på det personliga planet. Den som vet Lehtonens skäl vet också att det är stort av Lehtonen att göra som han gjorde.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Hahl Bundy m fl: Jag har också hört via de vanliga kanalerna att styrelsen med T.J. gör ett riktigt bra jobb, inte minst utifrån omständigheterna.

RR2: Linkan är väl inte den enda förändringen senaste åren. Tränarduon bör väl räknas in i detta resonemang.


För övrigt så ska man ju vara observant och kritisk till information som serveras, enligt det gamla ordstävet att "en lögn kan gå från Bagdad till Konstantinopel medan sanningen letar efter sina sandaler" :-)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Hahl Bundy: Håller med dig ang. Linkan , han måste få fler chanser men både du och andra vet att det inte bara är Linkan som styr värvningarna utan T.J. lägger sig i här också och därför blir det fel. När vi talar om sportchefer och att Nubben fick fram bra spelare från Finland så ska ni veta att han fick STOR hjälp av Juha Hautamaa som hade och har stora kontakter i Finland. Låt Linkan få lugn och ro samt värva tillsammans med tränaren så kommer allt bli bra. Under TIK;s senaste framgångar vad har det berott på ? Joo , finlänska spelare , hur många finns i dagens upplaga , 1 st. och det är Pärsinen och vad går han ut och säger i media? " Det är ensamt här på Örnen " Leta efter fler finnar är nog det rätta, för de finnar som varit i TIK har älskat TIK ......
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda 2010-01-26
Hahl Bundy: Mycket kan jag beskyllas för, men knappast journalist. Man kan ha ordbajsargener ändå.

Vad gäller TJ har jag också hört en del. Men, som jag var inne på: en del i det är skitsnack. Detta därför att en del 'tvärsäkra uppgifter' står i direkt motsatsförhållande till varandra. Av det jag hört, alltså.
Dessutom är det ju så att skit fäster som snö. Har man väl fått rull på sin snö-/bajsboll krävs det inte många varv innan den ökat med 500%.

Jag säger inte att det är fel att kräva TJ:s avgång, eller att jag själv vill att han ska stanna kvar. Men jag tror att det är viktigt att i a f vara medveten om detta fenomen. Ogillar man någon är det väldigt lätt att hitta klandervärda vinklingar i allt den personen säger eller gör. På samma sätt som att det är jävligt lätt att vifta bort felsteg när dom begås av någon man har förtroende och respekt för.

Oavsett vad som är fel i Timrås organisation ska man inte lösa dom i affekt och med struphuvudet i uppressat läge efter en förlust.
TJ:s ev avgång är knappast något att lägga energi på nu. Vill man förändra får man väl se till att organisera medlemmarna och sätta ner foten på årsmötet. Eller hur det nu funkar i föreningslivet.

Slutligen: Linkan har fått oförtjänt mycket kritik här inne. Han har mycket kvar att lära, men att han skulle ha misslyckats så kapitalt som vissa härinne gör gällande är löjligt. Basta!
Kommentera