1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581757 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1234183

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-01-30
RunarUp:

Tack för det. Men skriv gärna av dig om hur du kände när slutsignalen gick. Hur du i ditt småländska hem rullade runt i glädje på ditt nybonade golv. Hur jävla underbart det var att betvinga detta äckliga jävla LHC under ordinarie matchtid. Jag vill se känslor! Hockey är ju för fan en jävla känslosport!! Jag vill se KÄNSLOR hos oss TIK:are och inte menlöshet!!! Själv blev jag så satans överlycklig att jag dansade runt som en jävla idiot i hela bostaden. Jag blev helt jävla snurrig av lycka och visste inte på vilken planet jag befann mig...

Men detta är jag uppenbarligen helt ensam om. Ingen annan känner ett jävla skit. Okej, vi vann. Bra. Inget mer. Sova nu...

VISA LITE GLÄDJE! Det är allt jag begär...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-01-30
DJ Hemp: Lycklig det vart jag redan då tv kameran gick runt i Timrås omklädningsrum före match..vad såg jag, där satt några stirrade fokuserat på golvet, några vankade tyst med tom blick..fatta, de var fockuserade ingen j-vel skulle dit och ta poäng gratis iaf..

Ångest har blivit vardagsmat för den äckta inbitne supporten, så det är över att skylla på det, helt ohållbart..Sedan vi gick upp 2000, har alla år varit en ren ångest på slutet, tom den j-la kvalserien var en ångest fylld resa på slutet..

Så lägg ner och skylla på ångest, deppretion, som några små j-la bortskämda snorungar, som vill ha allt som grinar för en femma då det fanns en tjuga i plånboken som givaren hade..

Nä de som inte är bortskämda, har vett att vara stollt för femman de fick, och lycklig över den..

Okey borskämda snorungar vi fick tre poäng men inte serieledning, så fortsätt grina då,,

Själv är jag lycklig som fan över tre poäng, och ser lyckan i att kanske slippa kvalserien..

Jag är lycklig över att se ett lag som jag är stolt över..

Saker man lärt sig genom åren så man kan känna lycka, se alldrig helheten utan se de enskillda lyckliga tillfällerna....
Kommentera

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-01-30
DJ Hemp: Du får väl se lite till helheten. Det är svårt att bara känna glädje när SSK samtidigt tar en trea i Jönköping. Vi måste vinna hemmamatcherna så lättnad är väl en bättre beskrivning hur man känner efter matchen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2010-01-30
DJ Hemp: Lite glädje?
Ja visst är man glad o överlycklig men man är utpumpad o utmattad o sitter el. ligger snarare, med en mesigt flin på läpparna, som uppstår efter vissa situationer i sänghalmen.
Jag är helt slut när sånt händer. Men lycklig.

Jag tror dom flesta ser det så också, en fruktansvärd lättnad o skönt var det också.

Redigerad kommentar

Kommentera