1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581433 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1237474

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Syntes redan på uppvärmningen hur denna match skulle sluta..så jäkla lojt på vissa fötter. Med reservation för dolda skador så tycker jag att Moe och Hynning skall tillbringa OS-uppehållet i Sibirien och de får inte komma tillbaka förrän de har byggt varsin 5meters snögubbe av -30-gradig kallsnö. Då kanske de kan börja visa lite hjärta och kämpaglöd. Men f-n vet om det ändå hjälper. Brukar inte klanka ner på spelare då jag lever efter devisen att alla gör sitt bästa och försöker men efter gårdagens prestation av dessa båda herrar så gör jag ett undantag. Var så frustrerad igår då man såg deras livlösa, tafatta försök att åstadkomma något och tyvärr är det inte första matchen. Hela deras kroppsspråk säger att de inte ens vill vara ute på isen, de var redan i bastun med en kall öl. Matchen igår var för övrigt en orgie i felbedömningar, konstiga puckstudsar mm, men en som ändå försöker och kämpar så mjölksyran sprutar ur öronen är Gabbe. Trots att inget fungera för honom så kämpar han, han ger sig inte och glädjande nog och faktiskt välförtjänt så fixar han 1 poäng åt laget. Trots allt så är jag glad att Södertälje inte kom närmare poängmässigt men är samtidigt så förbannad på inställningen hos visa spelare. Jag orkar inte bry mig mer om matchen nu....Skönt med uppehåll så magsåret får läka... Vi syns i ingenmansland...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Tikrat: Studerade Hynning i går , inte en tackling - slutar att åka om motståndaren är 1 meter framför honom - dribblar fortfarande livsfarligt o.s.v. BÄNKA karln det är det enda rätta .
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Tikrat: ...Och så fort Timrå tappar poäng så kämpar vi inte tillräckligt? Hade vi inte tillräckligt med chanser för att vinna matchen? Hade vi något flyt?

...Men framförallt - var SSK så jäkla dåliga då? Vinner vi över dem i 10 av 10 matcher bara för att dom ligger ett pinnhål under oss i tabellen? Vinner man alltid alla hemmamatcher?
Känns som om Svenska Spels Lången och Powerplay skulle bli ruskigt enkla att spela på om allt gick som det skall och om även motstånadrna kunde ge fan i att (faktiskt) spela bra mot just Timrå ibland.

Jag tyckte Timrå krigade bra, men vår styrka i år ligger inte alls på det planet. Vi har faktist väldigt få styrkor i vårt lag i år och därför ligger vi där vi ligger.
Jag hade jävligt gärna sett att vi hade städat av SSK igår och hakat på slutspelståget. Men va fan - SSK gjorde ju en riktigt bra match! Fan vad dom gjorde det svårt för våra spelare! Dom såg dessutom till att reta upp Corso och Sonnenberg, samt tjafsade rejält vid tekningar o dyl (Robert Carlsson främst). Smart tycker jag!
Jag tycker också det är kul att se hur förbannat hårt Peter Popovic jobbar i båset. Å vad sjukt less han var när Timrå kvitterade. "-Den där skall han fan ta!" såg man att han sade i båset när tv-kameran filmade.

Min sjuåriga son klarar inte av att förlora i någonting. Han skall alltid vinna. Om han inte vinner då är han helst inte med. Jag gör mitt bästa för att förklara för honom att tjusningen inte ligger i att vinna jämt. Tjusningen ligger i att kämpa mot ett gemensamt mål och att, om allt går vägen samt att inga skridsoskenor går av, man vinner efter att ha kämpat ner sin motståndare.
Dock får man aldrig förringa motståndarens insats när man mot förmodan inte vinner. Det är klart att vi Timåiter fått lite för mycket av torsk i år men nåt jävla lag måste ju ligga på tionde plats och i år verkar det vara vår tur.
..Och jag tyckte att vi krigade på så pass bra att det borde räckt till seger. Men det gjorde det inte och det var helt klart SSK:s fel. Dom spelade lite för bra försvarsspel helt enkelt. Taskmörtar.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Skönt med ett OS så man kan glömma detta miserabelt spelande lag för ett tag.
Vill sammanfatta gårdagens match o den här säsongen med ett enda ord:
Dynga!

Vi hörs efter OS. Jag måste läka mig själv nu ett tag.
Kommentera