1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1237481

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Tikrat: ...Och så fort Timrå tappar poäng så kämpar vi inte tillräckligt? Hade vi inte tillräckligt med chanser för att vinna matchen? Hade vi något flyt?

...Men framförallt - var SSK så jäkla dåliga då? Vinner vi över dem i 10 av 10 matcher bara för att dom ligger ett pinnhål under oss i tabellen? Vinner man alltid alla hemmamatcher?
Känns som om Svenska Spels Lången och Powerplay skulle bli ruskigt enkla att spela på om allt gick som det skall och om även motstånadrna kunde ge fan i att (faktiskt) spela bra mot just Timrå ibland.

Jag tyckte Timrå krigade bra, men vår styrka i år ligger inte alls på det planet. Vi har faktist väldigt få styrkor i vårt lag i år och därför ligger vi där vi ligger.
Jag hade jävligt gärna sett att vi hade städat av SSK igår och hakat på slutspelståget. Men va fan - SSK gjorde ju en riktigt bra match! Fan vad dom gjorde det svårt för våra spelare! Dom såg dessutom till att reta upp Corso och Sonnenberg, samt tjafsade rejält vid tekningar o dyl (Robert Carlsson främst). Smart tycker jag!
Jag tycker också det är kul att se hur förbannat hårt Peter Popovic jobbar i båset. Å vad sjukt less han var när Timrå kvitterade. "-Den där skall han fan ta!" såg man att han sade i båset när tv-kameran filmade.

Min sjuåriga son klarar inte av att förlora i någonting. Han skall alltid vinna. Om han inte vinner då är han helst inte med. Jag gör mitt bästa för att förklara för honom att tjusningen inte ligger i att vinna jämt. Tjusningen ligger i att kämpa mot ett gemensamt mål och att, om allt går vägen samt att inga skridsoskenor går av, man vinner efter att ha kämpat ner sin motståndare.
Dock får man aldrig förringa motståndarens insats när man mot förmodan inte vinner. Det är klart att vi Timåiter fått lite för mycket av torsk i år men nåt jävla lag måste ju ligga på tionde plats och i år verkar det vara vår tur.
..Och jag tyckte att vi krigade på så pass bra att det borde räckt till seger. Men det gjorde det inte och det var helt klart SSK:s fel. Dom spelade lite för bra försvarsspel helt enkelt. Taskmörtar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
The Palm: Tjusningen är inte att vinna utan att kämpa väl. Ack så fint och ett ordstäv man som tikare så snabbt som möjligt bör ta till sig.

Annars, var där igår och kan efter de två senaste matcherna bara utbrist ett stort TACK till fru Fortuna! För utan henne hade vi lika gärna kunnat stå på samma poäng som SSK idag, 57, och bara 6 före Rögle.

Timrå IK är f.n. ett högst mediokert hockeylag.....

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
The Palm: Det här var lite roligt faktiskt. Svensson, det lysande undantaget. Alltid frisk som en nötkärna. "Det handlar om sund kost" Han som fått mest spott och spe från vissa härinne vad beträffande dryckesvanor. Det är nyttigt med ett järn ibland!
Kommentera