1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1244354

Slutspelsspekulationer 2010
Jaa, än lever chansen att gå till slutspel. Dock gäller det att ta alla sex poäng som det finns att spela om. Alternativen är många men hur skall detta sluta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsspekulationer 2010
John K:
Lämpligt scenario är att Timrå riktigt spelar hockeybrallorna av DIF på torsdag. Media och fans kritiserar DIF för detta och käver bättre attityd mot FHC borta.
DIF spöar FHC.

Maskinen SAIK gillar inte att förlora. Man har dessutom ett sjuhelsikes flyt (ungefär som TIK idag - fast dom har haft det i 53 omgångar). FHC äter man upp på ett enkelt sätt.

Rögle tar sista chansen att visa upp sig i elitserien och spöar Modo med stora siffror.

Luleå och Timrå möts i en helt avgörande match om slutspelsplatsen.
Det blir en match som är större än den sjunde och avgörande SM - finalmatchen.
En match folk kommer att tala om länge och framförallt det där målet som Martin Sonnenberg drar in på tennis med 5 minuter kvar att spela av ordinarie matchtid.
Tyvärr kommer inte många av oss Timråsupportrar att se detta eftersom vi redan dött av hjärtinfarkt.
Kommentera

Sv: Slutspelsspekulationer 2010
John K: Roligast skulle ju helt klart vara om Frölunda går och förlorar sina två matcher de har kvar (Mot SAIK och DIF tror jag det är). Sen kniper Timrå och Modo de två sista slutspelsplatserna :) Och som någon nämde förut kan vi inte mötas fören i final om det skulle bli så ;)
Kommentera

Sv: Slutspelsspekulationer 2010
John K:

Modo kommer inte palla trycket, vi piskar dit dif, luleå tror jag kan tappa poäng mot rögle borta sedan vinner vi i lule på lördag inför ett jävla gäng timråsupporters.
Kommentera

Sv: Slutspelsspekulationer 2010
John K: Alltså blir mer och mer övertygad om att Frölunda kommer missa slutspel. Två tuffa matcher mot lag med bra formkurvor. Tänk om Vf missar slutspelet. Liksom gräddet på moset för Nubben efter lagets fantastiska säsong.
Kommentera