1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583067 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1261250

Sv: Silly Season 10/11
Hahl Bundy: Djurgården var ett skitgäng för två säsonger sen. De bytte mer eller mindre bara ut två spelare, Bremberg och Anger. De ersatte med Marcus Nilsson(som floppat totalt de senaste säsongerna innan), Tjärnqvist och Kyle Klubertanz. Succé i år ... Små saker kan göra stora skillnader.

Linkan är smart, han värvar Alexander Larsson, som är en billig spelare. Jag tror är likvärdig med de tongivande i allsvenskan och kommer från en "oscoutad" liga. Linkan har en budget som han ska få ut så bra material som möjligt ur. Han är på rätt väg.

Vilka av våra nyförvärv är du missnöjd med Halonen, Hirschovits eller Larsson? Har du ens sett någon av dem spela fler än 3 matcher de senaste två åren?

På målvaktssidan ser det oroligt ut tycker jag, men inte bara av den orsak att Lindbäck sticker. Jag ser det som ett lika stort problem att Åkerlund är kvar. För han är enligt mig endast något att släppa in vid skada. Det gör att rekryteringen av den andra målvakten(dvs förstemålisen) måste lyckas. Vi har inte något att falla tillbaka på. Den enda tryggheten jag känner gällande målvaktsbiten är att den som kommer hit är någon som Tarvainen har godkänt, det lugnar åtminstone mig för han verkar ha ett mycket gott omdöme gällande målvakter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Eskas: Jag tänker inte såga någon utan hoppas, som jag skrev i morse, att Larsson gör en Granath.

Det jag skrev nu är att Hirso är den enda jag är nöjd med, so far. Det betyder mycket nöjd.
Halonen hyffsad o Larsson begriper jag inte, än, är bäst att tillägga.
Röymark ska jag kika på i VM nu o bilda mig en uppfattning.

Målvaktsfronten är jag fruktansvärt orolig för!

Vi behöver fortfararande några klasslirare, Sonnie måste förlänga mm mm
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11

Eskas: Djurgården påbörjade ju en medveten satsning för några år sedan. Man började nämligen satsa på klubbens juniorer. Det är dom som är den stora skillnaden jämfört med tidigare års Djurgården (dvs den närmsta tidens DIF).

Kommentera