1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1266047

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
P J: Först av allt så är jag inte villig att benämna utbytet med serien under som en personlig förhoppning. Det var bara en tanke.

Sedan så delar jag inte fullt ut din bild av Luleå heller. Det har varit strul där. Man blev ju rätt grundlurade av Obol, om jag inte minns helt galet.

Men självklart är jag lite orolig över dessa tankar. Sporten som är halva mitt liv sitter i Sverige i händerna på några klubbdirektör. Fel beslut och jag lär få emigrera till Kanada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
JimmyH:
De flesta klubbar har väl något ekonomiskt eller organisatoriskt lik i garderoben. Timrå är väl inte heller direkt fläckfri på den punkten med storsatsningar som gått om intet. Men på det hela taget känns Luleå, precis som dagens Timrå, som en klubb som tänker efter före och inte ger sig in på vad som helst. Därför var jag heller inte förvånad att de avvaktade tills man fått åtta månader av insiderinformation. Ett strategiskt och smart drag att ta en styrelseplats i HUB Europa AB.

Skönt också att det är fler än jag som är orolig för hur detta kan komma att sluta. Det tycker jag är ett tecken på att man förstår att en väldigt stor omdaning av svensk ishockey kan vara på gång, att man bryr sig om det och att man bryr sig om sin förening. Ska man göra sin röst hört är det nog nu och inte när utredningen i princip är klar. Förhoppningen med mitt första inlägg i tråden var att väcka debatt och jag hoppas fler supportrar vaknar ur sommardvalan och engagerar sig, lämnar sin åsikt, liten som stor.
Kommentera