1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581450 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1278836

Sv: Apropå nånting...
lu93rowa: Har nu specialstuderat och ändrar min uppfattning. Det är en fullständigt korrekt tackling, hård och tuff. Otur för backen att den tar illa men jag säger som Pikkarainen, det är hockey och sånt kan hända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Om vi (Timrå) spelar såhär hela året lovar jag er att vi går hela vägen. Men om vi ska kunna göra det måste vi ha en bredare trupp, då tänker jag framförallt på forwards sidan.
När vi har alla forwards friska ser det väl helt okej ut. Men att alla ska vara friska året ut kan man inte förvänta sig. För övrigt har den drömmen redan sprukit. Så ge Robin Lindqvist ett kontrakt året ut, om ryssarna går med på det vill säga. Annars tar vi Andreas Valdix, men förstahansvalet måste vara Lindqvist. Sen tycker jag att vi ska in med en 14 forward till (helst inte Valdix). Vem det skulle bli har jag svårare att komma på. Sonnenberg känns väldigt avlägsen, Pihlman med. Men jag hoppas att linkan hittar en. För det finns många bra forwards kvar ute på marknaden.
Matchen igår var riktigt rolig att se på. Pikkarainens tackling, Hirschovits som gräver ut pucken för att sedan hitta Timo som håller i kyligt för att sedan flippa över den till Mikko Jokela som hänger dit 1-0. Det var magiskt.
Sedan att vi fortsätter trumma på i samma tempo utan Kim Hirschovits är otroligt kul att se. Jeremy Boyce klara sig utmärkt med finnarna. Det var också ett bevis på att Timo och Ilkka klarar sig fint utan Hirscho också. Och det är ett bra tecken. Sebbe (Sebastian Erixon) verkar vara precis så pass bra det här året som man hoppats på. Vilken kung! På tal om kung, Anton Lander. Det räcker såg tycker jag. Eller nej föresten. Jag måste få skriva av mig. Han var riktigt riktigt bra igår. Vann tekningar, bidrog både offensivt som defensivt. 2 ass dessutom. Och Gabbe var otroligt rolig att kolla på igår, ojoj! Kan skriva hur mycket som helst. Men det jag vill säga är att vi kan bli riktigt riktigt farliga iår.
Kommentera