1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1286259

Sv: DIF - Timrå IK 2010-10-05
Det är det då fan vad fel man kan ha ibland. Innan match så tyckte jag att formationerna såg mer än ok ut trots att vi saknade två backar, men med facit i hand så var det just det som till stor del fällde oss. Gabbe var bedrövlig och Sonntag var usel. I Gabbes fall så har man väl viss förståelse... Eller näe, ändå inte. Det får inte se så illa ut. Sonntag var förmodligen överladdad och ville visa att "nu ska de fan få se att jag hör hemma på sex backar!"

Vi faller på eget grepp, bristande kyla och mindre lyckade domslut som DIF inte bara får konstgjord andning av utan även helium. Det blev en konstig match där man till en början satt tvärlugn i soffan och kände sig helsäker på vinst.

Kul att se Corso, vilket driv! Mindre roligt med Lander, det går inte undan där. Vill han för mycket? Fan... Man brinner av revanschlust och vill att det ska vara torsdag nu! Ifjol hade man nästan gett upp bortamatcherna på förhand, men nu... Helvete! Det kan räcka riktigt långt detta.

Edit: Man bör även se till att skjuta mer, skjuta snabbare, och då framförallt från backposition.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: DIF - Timrå IK 2010-10-05

Ambroo: Skulle skriva ett inlägg om matchen men ser att jag inte behöver ;)

Jag är mest arg på domherren ku*en Andersson i det här läget. Förlusten känns väldigt onödig. Slarvigt bl a med......en del annat.

Oväntat att det blev ett trendbrott mot TIK för motståndarlaget oxå.

Jag längtar redan till torsdag och nästa match!

Jag både tror och hoppas att vi kommer köra över SAIK fullständigt.

Kommentera

Sv: DIF - Timrå IK 2010-10-05
Ambroo: Klockren analys. På det stora så tycker jag man ger upp den här matchen på ett väldigt konstigt sätt. Det kan bara bero på soppatorsk. Men för alla som tvivlat på Corso (inklusive mig själv) så kan man ju bara konstatera att han verkar fruktansvärt spelsugen och gör en riktigt fin match.

Lander har ett stort problem att handskas med och det är hans offensiva spel. Defensiven är inget att klaga på men om han inte börjar producera och vara hetare offensivt så kan han nog bli kvar i Timrå i många säsonger framöver.

Som grädde på moset ikväll: Jag satte alla rätt på Svenska Spels Powerplay i kväll (som alla andra också gjorde)...jag backade 6 öre.

Nä SAIK kommer att få betala för det här på Torsdag. En förlust i den matchen finns inte i min värld. Vi hade intentionerna ikväll också men kraften tog slut.
Kommentera

Sv: DIF - Timrå IK 2010-10-05
Ambroo: Nä den här förlusten får jag ta på mig. Varje match jag sett nykter har vi förlorat. Ber härmed samtliga om ursäkt. Eller måste man ringa som Pebben...? På torsdag ska jag fanimej skärpa mig! Tror jag ska ladda redan vid 17.00 med ett par öl faktiskt. För att vara riktigt säker...
Kommentera