1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1293306

Sv: Apropå nånting...
söder över: För din information finns det redan lagstiftning mot detta. Titta i arbetsmiljö lagarna om du mot förmodan skulle ha en lagbok.
Ens inkomst är det marknaden, och överenskommelser som styr. Inte riskerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
spud: vad tror du ingår i överenskommelser då? att varje hockeyspelare ska kunna spela tills dom blir 65? eller att lönen bör ligga högre än medel då risken är stor att man tvingas sluta med detta i relativt unga dagar?

spudhockey: då en tackling, fult ord som riktats till en annan spelare på isen, eller pinsam vurpa ägt rum under en match bör matchen stoppas å spelas om vid annat tillfälle.

detta för att ge svenka domstolar en chans att dömma förövarna till fängelse samt den spelare som ramlade omkull en chans att få tid hos behörig terapeut eftersom minst 4000 pers sett honom göra något som hör barndomen till.

tur att det sedan finns telefoner i fängelset så förövaren kan ringa å ......
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: men vadå ska spelarna åka runt och vara försiktiga nu då eller?? Det är ju en del av hockeyn att det smäller lite.

Alla har väl en lag bok hemma?? har inte du det??
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Du som gillar lag och ordning, vad tycker du om Messiers nya hjälm? Varför jag frågar är därför att jag är övertygad om att en stor del av hockeyspelarna aldrig skulle använda den. Detta av samma anledning som varför vuxna hockeyspelare inte använder halsskydd. Man vill ha rörlighet och bekvämlighet. Många hjärnskakningar uppstår inte av själva smällen, den uppstår då huvudet träffar isen och detta beror på att många spelare inte har sin hjälm korrekt fastsatt på huvudet. Vissa får helt enkelt skylla sig själva. Kalkylerad risk.
Kommentera