1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1307528

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Hahl Bundy: Alrajt! Det får bli ett inlägg till då. Jag ber ikonen Icon om ursäkt för att han/hon fick följa med i min slev när jag drämde fanskapet i väggen i ren och skär frustration. Ärligt talat skiter jag i att folk ogillar Nubben. Det som jag vänder mig emot är att man pissar och sparkar på en som redan ligger. Det är fullständigt uppenbart att det är skillnad på folk och fä i det här samhället. Det har jag blivit varse om för länge sedan. Råkar man komma från Norrland har en bre käft och kör med okonventionella metoder så ligger man jävligt pyrt till. Se på mig, Nubben, Mona Sahlin, Wikegård (ja han är från Gävle och det tillhör Norrland även om blivit jäkligt stockholmsfierad på äldre dar), Lotta Engberg (har väl börjat få lite upprättelse tack vare BingoLotto men ansågs vara en manslukerska efter sitt uppbrott från Anders Engberg och otrohetsaffären med Christer Sjögren samt sitt prat genom näsan), Jonte Hedström, Bulan Berglund, Hardy Nilsson m fl.

Man skall vara LOJAL, inställsam, ha hår på huvudet, klä sig anständigt, inte fiffla med kontokort eller avnjuta Toblerone på skattebetalarnas bekostnad, inte käka marshmallows eller feta bajtlajnpizzor, dricka rödvin/starköl under högsäsong eller primetime, vara överviktig eller pissa på societeten. För då är man "Lost in translation" och får bära detta som ett riktmärke genom livet och alla uppdrag därefter blir "Mission Impossible". Foga dig in i ledet, slicka fötterna på dina medarbetare, putsa deras skor och gör avbön varje kväll som ett tack för att just Du blivit utvald när så många blivit kallade. Dröm aldrig ens tanken på att gå vidare i ditt yrkesliv utan stanna för i helvete där du är! Oavsett förutsättningar och utveckling. Får du magsår eller huvudvärk lindra med Tradelan och Resorb. Får du ledvärk inta ZON och bit ihop.

Det finns inget hopp för en simpel bonnläpp från Norrland i hierarkin. Bli din egen och skit i andra så undviker du att bli granskad under lupp.

Halt.

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Uno Gordon: Det är bra Uno. Jag är på din sida jag mot El Maco och Bragd-Birger och allt vad dom heter. Onyanserat ger jag inte mycket för.

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Uno Gordon:

Varifrån Norrland kommer Mona Sahlin? Jag har alltid levt i villfarelsen att hon är en klockren 08:a...

Edit: Ja jävlar du - Sollefteå!

Redigerad kommentar


Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Uno Gordon: Det är lugnt :-). Det lustiga är att jag håller och höll med dig. FHC's fall kan man inte lasta Nubben allena för. Nu fick han gå. Du har en poäng i norrlands-syndromet.

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Uno Gordon: Du är härlig ändå :)